مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، سید علی قاسمی، ظهر پنجشنبه در نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز مازندران، اظهار داشت: جامعه خیرین مدرسهساز استان همواره با اهدای زمین برای ساخت مدارس، مدرسهسازی و مدرسهیاری و نیز مشارکت در اجرای برنامههای مختلف آموزش و پرورش با دستگاه آموزش و پرورش همکاری داشتهاند و امور خیرانهی عظیمی را به اجرا نهادهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران ضمن گرامیداشت یاد و نام خیرین مدرسهساز و قدردانی از آنان، افزود: استدعای ما از خیرین این است که علاوه بر ساخت مدارس و تشکیل بنیادهای فرهنگی، در ادارهی مدارس و همیاری با مدیریت مدرسه و اجرای برنامههای آموزش و پرورش یاریگر ما باشند.
قاسمی با تأکید بر جایگاه مطلوب آموزش و پرورش استان مازندران در کشور گفت: آموزش و پرورش مازندران طبق اعلام رتبهها در اسفندماه ۹۵ در مرحله اول المپیادهای برگزارشده رتبه دوم قبولی و در تعداد شرکتکنندگان رتبه دوم و همچنین در کسب رتبههای برتر کنکور مقام چهارم را کسب کرده است.
وی با اشاره به طوفانهایی که در ۱۳ و ۱۷ شهریور ۹۵ مازندران را دچار خسارت کرد، گفت: این دو طوفان به ۱۶۶ مدرسهی استان از ۱۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت وارد کرد در حالی که تنها دو هفته تا آغاز سال تحصیلی مانده بود اما با کمک مردم استان تمامی این مدارس آمادهی حضور دانشآموزان در روز اول مهر شد و مازندران در پروژه مهر ۹۵ تمام ۱۰۰ نمره را کسب کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تأکید کرد: تلاش ما این است که همواره آموزش و پرورش مازندران جایگاه برتر خود در تمامی حوزههای آموزشی و تربیتی را حفظ نماید.
در ادامه این همایش، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران نیز اظهار داشت: رویکرد نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسهساز مازندران، مشارکت خیرین در ایمنسازی مدارس است.
قربانعلی شیرزاد افزود: از تمامی خیرین مدرسهساز تقاضا داریم در کنار ساخت مدارس در بازسازی مدارس و ایمنسازی آنان نیز یاریگر ما باشند.
وی بیان داشت: خیرین با شناخت دقیق سه عنصر جهانبینی، نیروی انسانی و حضور مشارکت عمومی در عرصههای مختلف توانستهاند در رشد، توسعه و سازندگی این مرز و بوم گامهای بلندی بردارند.
به گزارش مهر، این همایش با هدف تجلیل از حامیان استاندارد سازی تجهیزات هنرستانها و همچنین با رویکرد ارتقاء فرهنگ مشارکت عمومی همزمان با نوزدهمین جشن خیرین مدرسه ساز استان مازندران برگزار شد.