ظرفیت‌های توسعه اقتصادی در کشورهای اسلامی باید گسترش یابد

مازندشورا: قم - مدیر حوزه‌های علمیه با تأکید بر مقاومت علیه متجاوزان در احقاق حقوق ملت‌ها، گفت: باید ظرفیت‌های توسعه اقتصادی بسیار فراتر از وضعیت موجود در کشورهای اسلامی باشد.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار با رئیس مجلس کشور پاکستان و هیئت همراه که در حرم حضرت مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، ضمن خوش آمدگویی به بیان اصول اسلام ناب و حقایق آن پرداخت و ابراز داشت: امروزه قرائت تکفیری‌ها از اسلام موجب گریز جوامع بشری از آن می‌شود، آنچه که در قم و انقلاب اسلامی بر آن تأکید می‌شود قرائتی است که در آن حقایق اسلام مورد توجه است و در عین حال تکفیر و تروریسم مذهبی ترد می‌شود و نسبت به مذهب ستیزی در آن فوق العاده حساسیت وجود دارد.

وی در ادامه برگزاری کنگره‌های تقریبی را از موارد نگاه وحدت گونه انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: در سال‌های اخیر کنگره‌های متعددی در ایران اسلامی و قم برگزار و تلاش‌های بسیاری شده تا هرگونه تکفیر، ترور و افراط گرایی مذهبی ترد و نهی شود؛ چرا که اصل انقلاب اسلامی و قم همگرایی مذهبی و روابط خوب میان کشورهای اسلامی و شکل گیری وحدت اسلامی میان کشورهای منطقه است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: قم افتخار دارد، پذیرای دانشجویان و زوار از کشورهای اسلامی است و امید است با همکاری کشورهای اسلامی در حوزه‌های سیاسی و فرهنگی شاهد فصل نو و جدید در این زمینه‌ها باشیم.

قم بر همبستگی اسلامی فراتر از قوم و نژاد تأکید دارد

آیت الله اعرافی تأکید کرد: انقلاب اسلامی و قم بر همبستگی جهان اسلام فراتر از مباحث قومی و نژادی تأکید می‌کند، لذا ما معتقدیم که در جهان اسلام هیچ امر جوامع اسلامی را از همدیگر جدا نمی‌سازد، همانطور که تعالیم ما در قم این امر را محقق می‌سازد.

وی گفت: در کشورهای مسلمان باید تمدن اسلامی بر بازار اقتصاد و بر اساس علم قوی و منسجم حرکت کند و روابط علمی در همه رشته‌ها همچون زمینه‌های تعاملات و ارتباطات علمی توسعه یابد و نهایتاً باید ظرفیت‌های توسعه اقتصادی بسیار فراتر از وضعیت موجود در کشورهای اسلامی باشد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه تصریح کرد: انقلاب اسلامی به همان اندازه که بر دوستی تأکید دارد بر مقاومت علیه متجاوزان در احقاق حقوق ملت‌ها تأکید می‌کند و در هرجایی از مظلوم حمایت می‌کند.

اردو و فارسی دو زبان مهم تمدن اسلام در طول تاریخ بوده‌اند

وی با اشاره به اهمیت کار در زبان‌های فارسی و اردو تصریح کرد: در جامعه المصطفی رشته زبان فارسی و اردو کار می‌شود و این اهتمام باید در مراکز علمی و دینی ما روز افزون شود و همچنین مراکز اجتماعی سیاسی و علمی دو کشور می‌توانند به آن‌ها بپردازند. چرا که زبان‌های اردو و فارسی دو زبان مهم تمدن اسلام در طول تاریخ بوده که آشنایی آن‌ها می‌تواند مورد توجه قرارگیرد.

آیت الله اعرافی در پایان تصریح کرد: در کنار حرم مطهر نورانی از خداوند می‌خواهیم روابط کشورهای اسلامی را محکم و استوار کند و توطئه‌های قدرت‌های استکبار را از سایه کشورهای اسلامی و جهان اسلام بردارد؛ و همچنین ملت ایران برای ملت و دولت پاکستان آرزوی پیشرفت وحدت و تعالی داریم.

اسلامی کشورهای اسلام تأکید انقلاب تصریح انقلاب اسلامی اعرافی فارسی می‌کند حوزه‌های روابط فراتر مذهبی توسعه پاکستان ظرفیت‌های تاریخ زبان‌های مراکز دیدار آن‌ها همچنین همبستگی حقایق کنگره‌های جوامع برگزار اقتصادی سیاسی علمیه تکفیر