مازندران پایلوت در حوزه بهداشت و ایمنی در کار شد

مازندشورا: ساری- استاندار مازندران، با اشاره به اسقرار دبیرخانه ایمنی و بهداشت کار، از پایلوت شدن مازندران در این حوزه خبر داد.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار بعدازظهر یکشنبه در بیست و هشتمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحدهای نمونه استان مازندران در سالن اهل بیت ساری، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت هفته کارگر و روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، اظهار کرد: با وجود شرایط سختی که در سال‌های اخیر در کشور وجود داشت، در کنار کارگران و با تعامل با تشکل‌های کارگری کارهایی انجام شد هرچند این اقدامات با نیازهای کارگری فاصله دارد.

وی افزود: حق و کرامت کارگران بالاتر از همه اقداماتی است که تاکنون انجام گرفته، هر چند همه تلاش‌ها در جهت رفع مشکلات این قشر زحمتکش جامعه بوده است.

استاندار مازندران، با اشاره به موضوع بهداشت و ایمنی در کار، بر لزوم توجه به این بخش تاکید کرد و  افزود: افرادی که در حین انجام کار دچار سانحه شدند، اکنون برخی از آنها نارسایی‌های بزرگ جسمی دارند که هم خود و هم خانوادشان در رنج و سختی به سر می‌برند.

فلاح جلودار، با اشاره به استقرار دبیرخانه ایمنی و بهداشت کار (HSE) در مازندران و پایلوت شدن مازندارن در این حوزه از سوی وزارت راه و شهرسازی، گفت: مازندران، دومین استان فعال بعد از تهران در حوزه صنعت ساختمان است، لذا با همت مسئولان این بخش دبیرخانه بهداشت و ایمنی حرفه‌ای در استان مستقر شد تا ضمن برگزاری برنامه‌های آموزشی برای کارگران حوادث ناشی از کار هم کاهش یابد.

وی، با مروری بر آنچه که در آموزه‌های دینی درباره کار و کارگر، افزود: آنچه که از این تاکیدات بر می‌آید این است که کارگران دارای عزت و کرامت هستند و به‌عنوان نیروهای خط مقدم در جبهه محسوب می‌شوند.

مقام عالی دولت تدبیر و امید در مازندران،کار کارگر را جهادی در راه خدا دانست و گفت: اگر کارگر نباشد  عنوان کارفرما معنا ندارد و امروز باید نه با زبان شعار بلکه با عمل باید برای رفع مشکلات  این قشر ارزشمند  اقدام کرد.

 فلاح جلودار، با بیان اینکه مسئولان در هر کاری که مربوط به کارگران بود پیشتاز بودند، ادامه داد: بیش از ۳۰ هزار کارگر ساختمانی  مازندران بیمه شدند و در عین حال لازم است کارگران ساختمانی آموزش‌های فنی و حرفه ای و مهارت آموزی را  فرا بگیرند.

وی،  با اعلام اینکه مازندران رتبه اول را در بسته رونق در کشور کسب کرده است، افزود: ۱۰۴ درصد از اعتباراتی که برای مازندران در نظر گرفته شده بود تخصیص یافت و در عین حال ۸۰۰ واحد تولیدی استان پروانه بهره‌برداری دریافت کردند.

این مقام مسئول، در پایان یادآور شد: منکر وجود مشکلات نیستیم  و البته واحدهایی هم در استان  بودند که به دلیل مشکلات تعطیل شدند  ولی در مجموع سعی مجموعه استانی اهتمام بر رفع مشکلات بوده است.

به گزارش مهر، در این مراسم از ۲۵ کارگر نمونه، گروه‌های کار واحدهای نمونه استان با حضور استاندار مازندران، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رییس سازمان مهندسی ساختمان مازندران و جمعی از مدیران استانی و تشکل‌های کارگری با اهدا لوح سپاس و تندیس  قدردانی شد.

مازندران کارگران کارگر استان ایمنی بهداشت افزود مشکلات کارگری استاندار نمونه جلودار استانی اشاره اینکه مسئولان دبیرخانه ساختمان تشکل‌های پایلوت گزارش گروه‌های واحدهای کرامت حرفه‌ای گرفته