مازندشورا: ساری - کارشناس اداره کل هواشناسی مازندران گفت: تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌ها و خروجی مدل‌های هواشناسی، تداوم شرایط ناپایداری و وقوع بارش را طی ۴۸ ساعت آینده بر روی منطقه نشان می دهد.

مازندشورا:سید احمد میرساداتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر این اساس پیش بینی می‌شود پنجشنبه بعدازظهر و امشب نیز شاهد رگبار و رعدوبرق و وزش باد در استان باشیم که بارش در ارتفاعات غربی استان از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود. لازم بذکر است مقدار بارش از اواخر روز جمعه ۱۵ اردیبهشت تا صبح شنبه از مقدار و گستردگی بیشتری برخوردار خواهد بود.

این کار شناس در ادامه افزود: مهم‌ترین مخاطره این سامانه‌های جوی در این فصل رگبارهای موقتی همراه با رعدوبرق بخصوص در مناطق کوهپایه ای و احتمال سیلاب بویژه در ارتفاعات غربی و مرکزی استان است، از این رو توصیه می‌شود ضمن رعایت نکات ایمنی و انجام اقدامات لازم برای پیشگیری از خسارات احتمالی از توقف در حاشیه رودخانه‌ها، کانال‌ها و مناطق مستعد سیلاب خودداری شود.

وی در ادامه افزود: گرمترین ترین شهر کشور (بین ایستگاه‌های هواشناسی) رودان (استان هرمزگان) با دمای بیشینه ۴۱.۵ درجه سانتیگراد وگرمترین ترین مرکز در بین مراکز استان‌های کشور و اهواز با دمای بیشینه ۴۰.۵ درجه سانتیگرادو گرم‌ترین ترین شهر استان مازندران ساری با دمای بیشینه ۲۸.۸ درجه سانتیگراد بود.

میرساداتی گفت: همچنین در بامداد امروز، پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۶ سردترین نقطه کشور (بین ایستگاه‌های هواشناسی) فیروزکوه (واقع در ارتفاع ۳۰۰۰ متری فیروزکوه) با دمای کمینه ۲.۰ درجه سانتیگراد و سردترین مرکز در بین مراکز استان‌های کشور ارومیه با دمای کمینه ۵.۸ درجه سانتیگراد وسرد ترین نقطه استان مازندران و بلده با دمای کمینه ۷.۰ درجه سانتیگرادو کمینه دمای مرکز استان (ساری)۱۷.۶ درجه سانتیگردگزارش شده است.

استان سانتیگراد کمینه مازندران بیشینه سیلاب هواشناسی ایستگاه‌های مراکز سانتیگرادو فیروزکوه سردترین مناطق استان‌های اردیبهشت رعدوبرق پنجشنبه میرساداتی احتمال ارتفاعات بیشتری ادامه مقدار برخوردار افزود