مازندشورا: ساری - سخنگوی ستاد تحول سلامت در مازندران، افسردگی و بیماری های روانی را از مشکلات کنونی جامعه بیان کرد.

مازندشورا:محمد سلطان تویه در گفتگو با خبرنگار مهر طرح تحول سلامت را یکی از اقدامات مؤثر دولت برای بهبود سیستم سلامت و حمایت از قشر آسیب‌پذیر جامعه دانست و یکی از مشکلات امروز جوامع را افسردگی و بیماری‌های روانی دانست و افزود: تعداد کارشناس روان طرف قرارداد قبل از اجرای آن صفر بود که پس از اجرای آن به هزارو ۵۳۸ نفر رسید که امیدواریم با افزایش این تعداد شاهد تحولات خوبی در حوزه سلامت روانی جامعه باشیم.

وی اظهار کرد: درگذشته بسیاری از مردم در پرداخت هزینه‌های مالی درمان با مشکلات جدی مواجه بودند که این دولت حداکثر تلاش برای رفع این مشکلات انجام پذیرفت.

وی بابیان اینکه در این طرح هزینه‌های درمانی بیماران دیالیزی رایگان و بدون انتظار شده است، گفت: با توجه به اینکه امروزه بیماری سرطان یکی از بیماری شایع در کشورهای دنیا محسوب می‌شود دولت نیز برای کاهش درد و رنج این بیماران هزینه‌های درمانی و بستری بیماران سرطانی را در بیمارستان‌های دولتی رایگان کرده است.

دکتر سلطان تویه از احداث دو هزارو ۱۱۳ مرکز خدمات جامع سلامت پس از اجرای طرح تحول سلامت در کشورخبرداد و افزود: همچنین چهارهزارو ۷۲۸ پایگاه سلامت شهری با جذب ۱۹ هزار نیروی انسانی جدید راه‌اندازی، تکمیل و فعال‌شده است.

وی در ادامه به تعداد پزشکان عمومی طرف قرارداد اشاره کرد و گفت: قبل از برنامه تحول سلامت تعداد پزشکان عمومی طرف قرارداد دوهزارو ۳۲۲ نفر بود که پس‌ازآن به سه هزارو ۴۳۳ نفر رسیده است.

سخنگو و مشاور امور رسانه ریاست ستاد تحول سلامت دکتر روحانی در استان مازندران افزود: تعداد مراقبت سلامت طرف قرارداد برنامه نیز قبل از تحول سلامت صفر و پس‌ازآن به ۱۸ هزارو ۶۰۰ نفر رسید.

دکتر سلطان تویه یکی از اقدامات وزارت بهداشت را در حوزه بهداشت دهان و دندان دانست و گفت: تمام دانش آموزان زیر ۱۴ سال از خدمات دندانپزشکی رایگان استفاده می‌کنند که سبب افزایش سلامت جامعه در سال‌های آینده می‌شود.

وی تعداد دندان‌پزشکان طرف قرارداد برنامه قبل از اجرای طرح تحول سلامت را صفر و پس‌ازآن را هزارو ۳۰۰ نفر دانست و بیان کرد: یکی از اقدامات خوب دولت در استان مازندران نیز ساخت و تجهیز ۱۸ کلینیک دندانپزشکی در استان مازندران است که خدمات مختلفی را ارائه می‌دهد.

دکتر سلطان تویه همچنین مسئله تغذیه را در سلامت جامعه بسیار مؤثر دانست و گفت: متأسفانه امروز جامعه به سمت چاقی و بی‌تحرکی پیش می‌رود که سبب افزایش بیماری‌هایی همچون دیابت، پرفشاری خون و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

وی با تأکید بر توجه به مسائل تغذیه‌ای، بیان کرد: یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت برای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر استفاده از کارشناس تغذیه برای مشاوره به هم‌وطنان بوده است که تاکنون هزارو ۱۶۹ نفر در کشور جذب شدند.

سخنگو و مشاور امور رسانه ریاست ستاد تحول سلامت دکتر روحانی در استان مازندران بابیان اینکه در طرح تحول سلامت هیچ ایرانی نیست که در حوزه بهداشت و پیشگیری، بسته خدمت دریافت نکند، گفت: ارائه خدمات به میان‌سالی ۲۵۰ برابر شده به‌طوری‌که قبل از اجرای طرح تحول سلامت ۴۰ هزار نفر و پس‌ازآن به بیش از ده میلیون و ۴۰۰ نفر رسید.

دکتر سلطان تویه در ادامه به ساخت بیش از ۱۰۰ هزار مترمربع مراکز بهداشتی در استان مازندران اشاره کرد و گفت: از این رقم بیش از ۷۰ هزار مترمربع در حوزه روستایی است که این میزان ساخت‌وساز بیش از ۴ دوره قبل بوده است.

وی یکی از اولویت‌های اصلی دولت را حوزه روستایی دانست و عنوان کرد: در این دوره ۲۳۰ خانه بهداشت روستایی، ۱۲۷ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری احداث‌شده است.

وی از بهسازی و تجهیز ۲۱۲ مرکز بهداشتی درمانی و بیتوته پزشکی خبرداد و گفت: احداث ۹ مرکز آموزش بهورزی، احداث ۸ ساختمان ستاد شبکه بهداشت، ساخت و تجهیز ۱۴ کلینیک ویژه، ساخت و تجهیز ۱۴ اورژانس بیمارستانی و ساخت بیش از ۱۳۰ هزار مترمربع در حوزه درمان و بیمارستانی، ساخت بیش از ۳۵ هزار مترمربع فضای اورژانس، افزایش بیش از ۲۱۵ تخت ویژه و افزایش بیش از هزارو ۲۵۰ تخت بیمارستانی ازجمله اقدامات دولت در سه سال اخیر است.

سلامت هزارو جامعه تعداد دانست مازندران بهداشت قرارداد افزایش استان اجرای خدمات سلطان تجهیز پس‌ازآن اقدامات مشکلات مترمربع روستایی روانی احداث افزود بیماری رایگان بیمارستانی برنامه بیماران هزینه‌های اینکه بیماری‌های درمانی ارائه کلینیک استفاده تغذیه اولویت‌های بهداشتی کارشناس امروز دندانپزشکی پیشگیری اورژانس درمان عمومی اشاره پزشکان ادامه همچنین بابیان سخنگو روحانی وزارت ریاست رسانه مشاور افسردگی