مازندشورا: رئیس جمعیت هلال احمر نوشهر روز سه شنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : طبق تمهیداتی که از گذشته اندیشیده شده ، امسال قرار است همزمان با آغاز فصل شنا دستکم 76 نفر به عنوان ناجی غریق و 25 نفر دیگر نیز در قالب نجاتگر خدماتی به آن دسته از افرادی که به هنگام شنا در دریا دچار مصدومیت خفگی می شوند ، خدمات ارائه دهند.
امیرحسین عسگرزاده افزود : این تعداد ناجی غریق طبق شرح وظایف محوله باید در نقاط ساحلی حادثه خیز یعنی در 38 نقطه به مصدومان احتمالی در دریا خدمات ارائه دهند.
وی اظهارداشت : امسال برای کاهش شمار مغروقین در دریا یکی از اقدامات بسیار خوبی که انجام گرفت آن اینکه تعداد مناطق شنا از 33 منطقه به 38 منطقه در نوشهر اضافه شد و چنین اتفاقی در حقیقت با پی گیری های مسئولان نهادهای ذیربط دراین شهرستان انجام گرفته است.
رئیس جمعیت هلال احمر نوشهر ، یکی از دل نگرانی های موجود در حوزه امدادرسانی به مصدومان احتمالی در دریا معضل ترافیک مسیرهای درون شهری و حتی در طرح های سالمسازی دریا در این منطقه ذکرکرد.
عسگرزاده با اظهار تاسف گفت : سوابق و تجربه های سال گذشته نیز گواهی می دهد که بارها دیده شد که در حوزه امداد رسانی در مناطق ساحلی به ویژه ستیرای نوشهر به علت پذیرش بیش از حد مسافر و درپی آن نبود فضای مناسب برای توقف خودروها برای امداد رسانی به مصدومان دچار مشکل شدیم .
وی با اشاره به آنکه فرصت زمان انتقال مصدومان دچار خفگی که از دریا توسط ناجیان غریق به بیرون از آب انتقال داده می شوند ، بسیار اندک است ، از مسئولان بویژه شهردار این شهر خواست تا برای رفع این مشکل تدابیری بیندیشد.
در طول مسیر حدود 60 کیلومتری نوشهر ، سه طرح سالمسازی دریا در منطقه ساحلی ستیرا ، ملکار و سی سنگان این شهرستان فعالیت دارد.
براساس شرح وظایف محوله مسئولان این طرح ها نیز وظیفه دارند با به کارگیری ناجیان غریق برای تامین امنیت شناگران نابلدی که دردریا دچار مصدومیت خفگی می شوند ، اقدام کنند.
طبق آمار منابع رسمی سال گذشته دستکم 185 ناجی غریق در طول مسیر حدود 60 کیلومتری نوشهر برای تامین امنیت جان مسافران و گردشگران در آب های ساحلی این منطقه فعالیت داشتند.
سال گذشته بنا به گفته مسئولان ذیربط دستکم 13 نفر در آبهای ساحلی نوشهر به علت آشنا نبودن به فنون شنا غرق شدند.
خبرنگار:مهراب زکی پور کینجی**انتشار دهنده:سید محسن حسن نیا
7078 /1602/1899