مازندشورا: تنکابن - رئیس اداره صنعت، معدن وتجارت شهرستان تنکابن گفت: سالانه سه هزار و ۵۰۰ تن برگ سبز چای و هزار تن چای خشک در کارخانه‌های چای غرب استان فراوری می‌شود.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، علی رحیمی صبح شنبه در نشست کارخانه‌های چای غرب استان اظهار داشت: هفت کارخانه چای در تنکابن و عباس آباد و سه کارخانه در رامسر، یک واحد آب معدنی و یک واحد نان صنعتی در این شهرستان فعال هستند که تولید سالانه چای منطقه تنکابن سه هزار و ۵۰۰ تن برگ سبز چای با فرآوری حدود هزار تن چای خشک است که ۸ هزار خانوار در بهره برداری آن دخیل هستند.

وی سرانه مصرف چای استان را دو هزار تن اعلام کرد و خواستار حمایت بیشتر از صنعت منطقه شد.

غلامرضا قاسمی نایب رئیس انجمن صناع غذایی مازندران نیز با بیان اینکه انجمن با پشتوانه اعضاء در تلاش است از حقوق حقه آن‌ها بکمک خودشان دفاع کند از تشکیل کمیته تخصصی چای در انجمن خبر داد و عنوان کرد: بانک اطلاعات چای نیز ایجاد می‌شود.

آیت غلامی دبیر اجرایی انجمن صنایع غذایی و دارویی استان در تکمیل گزارش بانک اطلاعات صنایع غذایی استان اظهار کرد؛ صادرات تولیدات صنایع غذایی استان مازندران چشمگیر است.

غلامی خاطرنشان کرد: متوسط مصرف شیر هموطنان ایرانی حدود ۶۰ کیلو در سال و این در حالی است که این میزان در جهان متوسط بالای ۱۵۰ کیلو و این بیانگر کوچک‌تر شدن سبد غذایی همشهریان است.

دبیر انجمن صنایع غذایی مازندران تعداد واحدهای غذایی مازندران را مشتمل بر: لبنی ۲۴ واحد، صنایع آرد ۱۸ واحد، صنایع فرآوری آرد ۱۶، فرآورده‌های گوشتی ۱۸ واحد، نوشیدنی ۱۸ واحد، روغن ۱۱ واحد، گشتارگاههای طیور ۱۵ واحد، کنسرو گوشتی ۹ واحد، کنسرو غیرگوشتی ۱۹ واحد برشمرد وتعداد کل واحدهای بسته بندی استان را ۳۴ واحد اعلام کرد.

غذایی استان صنایع انجمن مازندران تنکابن غلامی واحدهای کنسرو گوشتی اطلاعات متوسط اعلام گزارش تولید اظهار کارخانه منطقه فرآوری