اعضای چهارمین دوره شورای اسلامی شهر ساری در نشست شنبه شب خود پیرامون الزامات پاسخگویی به انتظارات مردم به بحث و تبادل نظر پرداختند.
نقیبی: تعامل رمز توفیق در كار جمعی است
در این جلسه ابتدا فرامرز نقیبی طی سخنانی بابیان این كه تمام توفیقاتی كه در شورای سوم حاصل شد درنتیجه تعامل و همفكری و همراهی اعضای شورا با یكدیگر و نیز با شهرداری بوده است افزود: بی تردید همه ما به نوعی تجربه كرده ایم كه تفرق و تشتت هیچ حاصلی جز اتلاف سرمایه های مادی و معنوی نخواهد داشت و ما هم برای آن كه بتوانیم پاسخگوی انتظارات مردم شهر باشیم باید در عین اختلاف نظر و سلیقه كه امری طبیعی است به تعامل منطقی دست پیدا كنیم
وی با اعلام این كه مراسم تحلیف اعضای شورای چهارم ساری طی مراسم ویژه ای با حضور خانواده های معظم شهدا و شهروندان عزیز در سالن هلال احمربرگزار خواهد شد، درخصوص انتخاب شهردار خاطر نشان كرد: انتخاب شهردار مهم ترین وظیفه شورای اسلامی شهر در آغاز هر دوره ای است لیكن این امر موكول به تعیین هیأت رئیسه شورا میباشد.
صالحی نیا:جبران عقب ماندگی ها، مهم ترین دغدغه مردم
در ادامه میرصالح صالحی نیا دیگر منتخب مردم ساری برای شورای چهارم ضمن تبریك روز خبرنگار به اهالی رسانه تاكید كرد: از آنجا كه این جلسه را نشست هم اندیشی و همفكری نام نهادیم بدیهی است كه این دو مقوله در سایه تعامل حاصل می شود و مادامی كه ما نتوانیم روش های خود برای نیل به هدف مشتركمان را به هم نزدیك كنیم، هم اندیشی مصداق عینی پیدا نمی كند.
وی با بیان این كه اكنون دغدغه اصلی مردم ساری جبران عقب ماندگی های شهر است اضافه كرد: ما در جریان انتخابات برای رفع مشكلات و جبران كاستیها، وعدههایی به مردم دادیم و اكنون مردم انتظار دارند آن وعدهها محقق شود بنابراین ما باید در راستای عمل به شعارهایمان كه ماحصل آن ایجاد شهری توسعه یافته بوده تلاش كنیم و این امر میسر نمیشود مگر با هم فكری و تعامل اعضای شورا.
نائب رئیس شورای سوم ابراز امیدواری كرد این نشست هامثمر ثمر واقع شود و اعضا بتوانند یكصدا و همسو با هم و باكمك مردم و مسئولان در جهت ساختن شهر همت كنند.
آقامیری: منافع مردم را فراموش نكنیم
سید محمد آقامیری نیز در سخنان خود، اظهار داشت: مهم ترین اصل در یك كار جمعی شفافیت است و مابه عنوان منتخب مردم باید شفاف باشیم چون تمام مردم ساری و حتی استان منتظر اتفاقات شورای شهر هستند.
وی تصریح كرد: بنده دنبال ریاست شورا یا ریاست كمیسیون نیستم ولی مصلحت شهر را نمیتوانم فراموش كنم.
آقامیری با اشاره به این كه در ۱۲/۶/۹۲ روز آغاز بكار شورای چهارم بحث تعیین هیأت رئیسه مطرح است افزود: ظاهرا هفت نفر از اعضاء كاندیدای ریاست شورا (آقایان مهندس نقیبی، دكتر باقری، پیوندی، نجاریان، شمشیربند، جعفری، یوسفی و شعبانی) هستند هرچه هست باید با تعامل و تحمل نظرات مسایل را حل كنیم بنده چند دوره در شورا حضور داشته ام و براساس تجربه می گویم كه شما عقلای شهر هستید و كسی انتظار ندارد مشكلات گذشته شورا تكرار شود
عضو شورای شهر ساری اضافه كرد: كاندیداهای ریاست شورا نظرات خود را اعلام كنند و برنامهها را بگویند تا براساس معیارها، افراد انتخاب كنند پیشنهاد من این است كه اگر رئیس جدیدی انتخاب شد نائب رئیس هم جدید باشد.
وی تصریح كرد: در كمیسیونها هم اگر كسی توانایی ندارد، دوستانه از كمیسیون كنار میرود و در طول دوره اعضا به نوبت در كمیسیون ها مسئولیت خواهند داشت و افراد میتوانند عضو ۵ كمیسیون یا اصلا هیچ كمیسیونی نشوند این هیچ منع قانونی ندارد از طرفی مناطق سه گانه شهرداری دارای كمیسیون ماده صد، بدوی و تجدید نظر میباشد و هر فردی كه دوست دارد كاندیدا و پس از اخذ رای لازم به عضویت در میآید.
آقامیری افزود: ۱۳ سازمان نیز در شهرداری از سازمان های زیر مجموعه شهرداری میباشند كه ۱۰ سازمان اساسنامه آن تصویب شده است و ماده ۷۷ و معاملات و توافقات مجموعا ۱۳ كمیسیون میباشند هر عضو محترمی میتواند بر اساس علاقه و مهارت نماینده شود اگر همه این موارد به صورت توافقی صورت گیرد هیچ گونه حذفی صورت نمی گیرد و اعضا بر اساس تخصص و شایستگی در تمامی كمیسیون ها قرار میگیرند. در شورای شهر نیز در حال حاضر سه كمیسیون داریم و طبق قانون اعضای كمیسیون های ۳ الی ۵ نفره میباشند تمامی نامهها در صحن شورا به اطلاع كلیه اعضا خواهد رسید.
وی افزود: اگر با تعامل و توافق مشكلات شهرداری و شورا بررسی شود در عرض چند سال تمامی اعضا شورا در كمیسیون ها بكارگیری میشوند.
سید محمد آقامیری گفت: فراموش نكنیم كه نماینده مردم ساری هستیم و شهر باید در شورای شهر تجلی پیدا كند و لازمه این امر آن است كه رفتار و كردار ما بر اساس خرد جمعی و تحمل یكدیگر و تضارب آرا باشد.
وی ادامه داد: چنانچه بر اساس شایستگی با هم توافق نكنیم و تحت عناوین چون اكثریت و اقلیت، عده ای كه اكثریت هستند وارد چند كمیسیون شوند و اقلیت حذف شوند بالطبع افراد محذوف بیكار نخواهند نشست و درصدد ایجاد اكثریت دیگری خواهند بود و این شروع بی پایانی خواهد بود كه عده ای دائما در اندیشه حذف گروه دیگر بوده و درگیری شورا با چنین مسایلی موجب فراموش كردن مردم و منافع آنها میشود.
آقامیری تاكید كرد: بیائیم با خرد جمعی و تحمل یكدیگر در عین تفاوت نظرات، شورایی بسازیم كه در استان و كشور نمونه باشد.
وی یادآورشد: دررابطه با انتخاب شهردارهم اعضا باید شفاف تصمیم بگیرند و هیچ گونه نظر تحمیلی نداریم همه برادریم و باید با خرد جمعی تصمیم درستی اتخاذ كنیم
نجاریان: انتخاب شهردار باید بر اساس برنامه باشد
سعید نجاریان منتخب مردم ساری در شورای چهارم هم تاكید كرد: شورای چهارم در تاریخ ۱۲/۶/۹۲ كارش را آغاز میكند و لذا برای اقدامات اولیه شورا نظیر تعیین هیات رئیسه و روسای كمیسیون ها بهتر است از قبل در جلسات داخلی تصمیم گیری ها و توافقات لازم انجام شود.
وی با بیان این كه انتخاب شهردار اصلی ترین وظیفه شورا است كه باید بعد از تعیین هیات رئیسه و روسای كمیسیون ها انجام شود افزود: هر فردی برای تصدی شهرداری داوطلب است باید برنامه ارایه كند و اعضا بر اساس برنامه در خصوص انتخاب شهردار به جمع بندی نهایی برسند.
باقری: عبوری هم باید برنامه بدهد
جمال باقری نیز بر ضرورت استمرار این جلسات هم اندیشی و تشریك مساعی تاكید كرد و گفت: مهم ترین مساله پیش روی ما انتخاب شهردار است و لذا بهتر است كاندیداهای شهرداری حتی اگر آقای عبوری هم داوطلب است، برنامه بدهند كه از فاصله زمانی تا آغاز بكار شورا این برنامه ها بررسی شود و شورا به نتیجه لازم برسد.
شمشیربند: برای انتخاب شهردار به نظرات مردم هم توجه شود.
علیجان شمشیر بند با تاكید بر این كه دنبال چالش نیستم، افزو: نباید یادمان برود كه همه برای خدمت به مردم آمدیم.
وی گفت: انتخاب شهردار مهم ترین كاری است كه باید انجام شود لذا پیشنهاد میكنم داوطلبان شهرداری و ریاست شورا حتی شهردار فعلی تا چهارشنبه برنامه های خود را اعلام كنند كه شورا تصمیم گیری نماید
شمشیر بند خاطرنشان كرد: برای انتخاب شهردار باید به نظرات مردم هم توجه كنیم چون آنهاهم حرفهایی دارند و ماباید رضایت شهروندان را نیز در مجموعه عملكرد مدیریت شهری در نظر داشته باشیم و شهردار باید فردی قوی، مدیر، مدبر، ساری شناس و آشنا به مسایل فرهنگی، سیاسی و اجتماعی شهر را انتخاب كنیم چرا كه در مركز استان اصولاً باید تصمیم گیر های بهتر باشد.
یوسفی: قاعده بازی، درك متقابل است
كوروش یوسفی دیگر عضو شورای چهارم ساری ضمن تاكید بر ضرورت برنامه ریزی بهینه و آسیب شناسی جهت انتخاب شهردار، افزود: همان طور كه برای كاندیدا توری شجاعت نشان دادیم در انجام وظایف شورا و اعلام نظرات هم باید شفاف باشیم.
وی با بیان این كه قاعده بازی در كار جمعی،درك متقابل است، گفت: نباید از بیرون لابی هایی به دلایل خاص به ما فشار بیاورند باید اجازه دهند افراد و شخصیت ها به اندازه درك و فهم و تشخیص خودشان تصمیم بگیرند.
وی تاكید كرد در انتخاب شهردار باید خدا را در نظر داشته باشیم و ملاحظه كاری را كنار بگذاریم.
پیری: ماخذ اصلی تصمیم گیری ها در شورا، جلسات شوراست
مسعود پیری نیز برگزاری جلسات داخلی را برای تسهیل در تصمیم گیر ها ضروری دانست و گفت: اعلام مواضع روشن و شفاف در تمام تصمیمات از جمله انتخاب هیات رئیسه شورا، روسای كمیسیونها و شهردار كمك شایانی خواهد كرد.
وی با تاكید بر این كه: ماخذ اصلی تصمیم گری ها در شورا، همین جلسات است،اظهار داشت: حرف و حدیث های خارج از جلسه هیچ اعتبار و وجاهتی نخواهد داشت.
ذلیكانی اهل معامله نیستم
علی اكبر ذلیكانی دیگر منتخب شورای چهارم ساری با تاكید بر این كه هرگز اهل معامله نیستم بلكه تعامل دارم، اضافه كرد: جمع شورای چهارم جمع خوب و فرهیختهای است و وجود چند كاندیدای ریاست شورا خود نشانگر درجه فرهیختگی این جمع می باشد.
وی ادامه داد: در انتخاب شهردار نباید عجله كرد بلكه باید با مطالعه دقیق برنامه اقدام كرد.
وی اظهار داشت ما حق اشتباه كردن نداریم و شهردار را باید براساس قوانینش این جمع ۱۳ نفره انتخاب كنند و هر كس هم شهردار شد بر اساس قانون موظف به همراهی هستند.
منتخب مردم ساری در شورای چهارم تصریح كرد: مردم مطالباتی دارند و باید برای منافع شهر همه سلائق و مطالبات مردم در نظر گرفته شود.
وی گفت: هر كس شهردار شد باید بداند با شورایی سر و كار دارد كه بر سر منافع مردم كوتاه نخواهد آمد و قانون فصل الخطاب برنامه هایش خواهد بود
مدینه: طبق قانون حركت كنیم
سید مسعود مدینه هم با تاكید بر ضرورت رعایت قانون، افزود:ابتدا انتخاب هیات رئیسه و سپس بررسی برنامه كاندیداهای شهرداری و انتخاب شهردار.
وی گفت: اعضای شورا نمایندگان مردم هستند و نظرات آنها اهمیت دارد.
7 برنامه راهبردی سازمان تاكسیرانی ساری
گفتنی است در این جلسه مدیر عامل سازمان تاكسیرانی شهرداری ساری به ارایه گزارشی از عملكرد این سازمان پرداخت وی گفت در سازمان تاكسیرانی ۱۷ نفر نیروی انسانی روزانه پاسخگوی حدود ۱۷۰ نفر ارباب رجوع میباشند.
وی افزود: تعداد تاكسیهای سطح شهر از ۷۷۵ دستگاه در سال ۸۱ به ۲۹۴۵ دستگاه در سال ۹۱ افزایش یافت.
گوران با اعلام این كه ۵۸ درصد جابجایی مسافران در ساری توسط تاكسی ها صورت می گیرد، از وجود ۲۶۹ دستگاه تاكسی فرسوده و ۱۵۱ دستگاه ون خبرداد و افزود: در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ تعداد ۵۰۰ دستگاه خودرو سرویس مدارس بودند وی ادامه داد: عملیات شناسایی خودروها از سال ۹۰ شروع و تاكنون ۹۰۰ دستگاه شناسایی شد و بر اساس آیین نامه خودروهای باری، بیش از یكهزار دستگاه از این خودروها تحت پوشش دو شركت حمل و نقل بار ساماندهی شدند
مهندس گوران مدیرعامل سازمان تاكسیرانی ساری برنامه های آتی این سازمان رابه شرح زیر اعلام كرد:
۱- یكسان سازی لباس رانندگان
۲- نصب تاكسی متر و كارت خوان
۳- هوشمند سازی صدور پروانه
۴- تبلیغات صوتی در تاكسی با هدف درآمدزایی
۵- تعمیرات تاكسی
۶- احداث ساختمان اداری سازمان
۷- بهره برداری از جایگاه سی ان جی