مازندشورا: محسن جهانشاهی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: از این تعداد حدود 25 هسته فناور یا شرکت در سه مرحله داوری و ارزیابی مستندات، مجوزها و مدارک دعوت به مصاحبه شفاهی شدند که از بین آنها 10 هسته فناور برای استقرار در مرکز انتخاب میشوند.
وی زمان انجام مصاحبه هسته های دعوت شده را از هفدهم تیرماه در محل بنیاد نخبگان مازندران در ساری و مرکز نوآوری و فناوری استان در بابل اعلام و تاکیدکرد: با متوسط فعالیت هشت تا 10 نفر نخبه و فارغ التحصیل در هر هسته، مقدمات اشتغال حدود 100 نفر بطور مستقیم و تعداد زیادی از نخبگان بطور غیر مستقیم فراهم می شود.
رئیس مرکز نوآوری و فناوری مازندران گفت: ایده های خلاقانه رسیده به مرکز از طریق فراخوان، بیشتر در حوزه های فناوری، اطلاعات و ارتباطات، محیط زیست، صنایع دستی، گردشگری و سلامت هستند.
جهانشاهی افزود: نخستین فراخوان پذیرش واحدهای فناور با هدف ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت محققان جوان و تشویق افراد دارای ایده های برتر به اشتغال زایی، از سوی مرکز نوآوری و فناوری استان مازندران ارائه شد.
وی ارتقاء سطح دانش و تکنولوژی کشور با تاکید بر نیروهای بومی و ایجاد زمینه های مناسب برای تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی را از دیگر اهداف این فراخوان برشمرد و افزود: صاحبان ایده های خلاقانه از اول تا بیستم خردادماه سال جاری فرصت داشتند ایده های خود را به مرکز نوآوری و فناوری مازندران ارسال کنند.
به گفته وی مشاوره کسب و کار، آموزش های کاربردی، اختصاص فضای کاری، ارائه تسهیلات مالی، تیم سازی و ایجاد شبکه، تجاری سازی و ارتباط با بازار و معرفی به صنایع و سازمان ها از مزایای استقرار هسته های فناور در مرکز نوآوری و فناوری استان است.
مرکز نوآوری و فناوری استان مازندران با مجوز رسمی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مشارکت صندوق قرض الحسنه توسعه عصر شمال و پارک علم و فناوری مازندران با هدف ایجاد بسترهای مناسب جهت تحقق اقتصاد مقامتی، حمایت از نخبگان، جوانان، ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیلان و توسعه در صنایع استان و منطقه شمالی کشور، با تمرکز بر تولید محتوا و خلق ثروت در حوزه IT ،ICT، گردشگری، صنایع نساجی و محیط زیست راه اندازی شده و به فعالیت میپردازد.
وظیفه اصلی این مرکز، خلق، توسعه، بهبود و ترویج انواع نوآوری و فناوری در غالب شرکتهای کوچک و متوسط با رویکرد ایجاد هسته های فناور و در نهایت تشکیل شرکتهای دانشبنیان با محوریت فارغ التحصیلان دانشگاهی و با هدف اشتغال و خلق ثروت است.
خبرنگار:فاطمه رحمتی**انتشاردهنده: سید محسن حسن نیا
/1899/3009