مازندشورا: ساری - رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه دفاع مقدس متعلق به همه است گفت: از ظرفیت هنر برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس باید استفاده کرد.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، سردار بهمن کارگر شامگاه پنجشنبه در اختتامیه اولین جشنواره فانوس که با حضور مسئولان کشوری و استانی، هنرمندان و خانواده شهدا، در محل مجتمع رفاهی بهزیستی واقع در  خزرآباد ساری برگزار شد، با بیان اینکه دفاع مقدس متعلق به همه مردم است، اظهار کرد: در ۸سال دفاع مقدس مردم  از هر قشری چه آنان که در پشت جبهه ها بودند و چه آنان که مستقیما در جنگ حضور داشتند  همگی با هر گرایشی، جناحی، دینی و مذهبی پیروز اصلی دفاع مقدس بودند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، با بیان اینکه همچنان که ظرف سید الشهدا بزرگ است و آغوشش برای همه باز است، افزود: دفاع مقدس که ادامه راه سیدالشهدا بود متعلق به همه است.

سردار کارگر، ابراز کرد: آنچه که مردم از دفاع مقدس می بینند در قاب تلاش هنرمندان می بینند ضمن اینکه دفاع مقدس خود یک هنر بزرگ است و سینما و موسیقی ما در دفاع مقدس متحول شد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، با بیان  اینکه در دوران دفاع مقدس حتی سیم خاردار را وارد می کردیم، گفت: امروز به جایی رسیدیم که جزو ده کشور برتر دنیا در بخش های هسته ای،  موشکی و ‌...هستیم و ایران افتخار دارد که توانسته کشورهایی نظیر عراق، سوریه، لبنان، غزه را نجات دهد  که همه اینها ثمره دفاع مقدس است.

کارگر،  با تاکید بر اینکه قدر کشور را باید بدانیم ،گفت: امروز آمریکا دریافته که ایران کشور قدرتمندی است و نمی تواند با زبان زور  با مردم آن صحبت کند.

وی، با بیان اینکه دفاع مقدس سرشار از سوژه هایی برای داستان نویسی و  فیلم سازی است، گفت: ما برای به تصویر کشیدن همه لحظات دفاع مقدس دست یاری خود رابه سوی هنرمندان دراز  می کنیم زیرا معتقدیم می توانیم به تعداد همه جانبازان و خانواده شهدا فیلم بسازیم و کتاب بنویسیم.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، با بیان اینکه بعضی کشور ها با وجود اینکه تاریخ ندارند اما با ساخت فیلم برای خود تاریخ سازی می کنند، گفت: این در حالی است که دفاع مقدس در تاریخ کشور ایران می درخشد.

کارگر، افزود: ما در دفاع مقدس وجبی از خاک میهن را از دست ندادیم در حالیکه در زمان قبول قطعنامه بخش های کشور رژیم بعثی را داشتیم‌.

وی، با ابراز رضایت از برگزاری اولین جشنواره فانوس و تاکید بر تداوم آن در سالهای آتی، گفت: یکی از مشکلاتی که در بخش هنر و سیاست وجود دارد این است که فکر می کنیم همه ظرفیت های هنری در تهران وجود دارد در حالیکه آثار  این  جشنواره نشان داد که ظرفیت های خوب هنری در استان ها وجود دارد البته برخی  از هنرمندان  خوب مرکز هم  از شهرستان ها هستند.

کارگر، در ادامه با تاکید بر اینکه  تداوم جشنواره فانوس باید  به دست متخصصان هنری  باشد، افزود: ما به هنرمندان نیاز داریم و امیدواریم در  دوره های بعدی هنرمندان بیشتری بیایند و توان خود را برای جشنواره بگذارند.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، با بیان اینکه جبهه های دفاع مقدس همه چیز از گریه و لبخند ، تبریک و تسلیت داشت، گفت: هزینه های زیادی برای دفاع مقدس شده است و ما باید قدر این امنیت را بدانیم.

کارگر به حمله مسلحانه داعش در تهران اشاره کرد و گفت: با توجه به امنیتی که در کشور وجود دارد این اتفاق برای مردم بهت آور بود ضمن اینکه در قلب اروپا چندین جریان از داعش به وقوع پیوست.

وی ، ادامه داد: بیش از ۷۰درصد از خاک عراق و ۹۰درصد از خاک سوریه توسط داعش اشغال شده بود گفت: داعش تنها برای جمهوری اسلامی شکل گرفته است در حالی که جمهوری اسلامی آینده بسیار  درخشانی دارد.

وی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت هنرمندان در جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس، افزود: هرچقدر در کشور روحیه ایثار گری و جهاد داشته باشیم موفقیت ما بیشتر خواهد بود.

به گزارش مهر؛ جشنواره فانوس پس  سه روز با معرفی و تجلیل برگزیدگان در چهار بخش اصلی فیلم، موسیقی، هنرهای تجسمی و عکس از بین ۱۹۸اثر از  ۲۶استان با حضور هنرمندان کشوری،  مسئولان و خانواده های شهدا  به کار خود پایان داد.

اینکه هنرمندان جشنواره کارگر بنیاد افزود تاکید ارزش‌های فانوس ظرفیت خانواده تاریخ ادامه امروز سوریه اسلامی تهران موسیقی بدانیم حالیکه تداوم جمهوری متعلق گزارش فرهنگ ترویج استفاده سردار اولین ابراز کشوری مسئولان بینند