مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، احد جاودانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: این دبیرخانه مستقر در واحـد هنـرهای نمـایشی اداره کل فـرهنگ و ارشـاد اسلامی با همکاری انجمن هنرهای نمایشی شعبه مازندران، در راستـای سیـاستهای راهبردی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با هدف ارتقاء سطح کیفی تئاتر و انتخاب نمایشهای برتراستان بـرای حضـور در جشنـواره بینالمللی تئاتر فجر، بیستونهمین جشنواره تئاتر مازندران را برگزار میکند.
جاودانی افزود: جشنواره تئاتر استان به آثار تولید و اجرا شده در طول یک سال تئاتر اختصاص دارد. لذا تمامی گروههایی که در حدفاصل زمانی پس از پایان جشنواره تئاتر استان در سال ۹۵ تا شهریور سال ۹۶ تولید و اجرای نمایش داشته باشند، میتوانند متقاضی حضور باشند.
این مسئول خاطرنشان کرد: گروههای نمایشی در استان برای حضور در جشنواره بینالمللی تئاتر فجر میتوانند با دو شیوه به این جشنواره راه یابند. نخست ارائه درخواست به صورت مستقیم برای حضور در جشنواره فجر بر اساس جزئیات فراخوان سیوششمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و دیگری هم از طریق حضور در جشنواره تئاتر استانی که در مرحله نخست با گروههای استان وارد رقابت شده و این رقابت منجر به انتخاب حداکثر ۲ گروه خواهد شد و در مرحله دوم این بخش هم دو گروه برگزیده با برگزیدگان تولیدات یک ساله استانها، یعنی حدود ۶۴ اثر برگزیده رقابت خواهند کرد.
طبق اعلام این فراخوان تمامی آثار حاضر در بخش رقابتی جشنواره میبایست تا دو هفته پیش از برگزاری جشنواره استانی سال ۹۵ حداقل بین ۷ تا ۱۵ اجرای عمومی در شهرستان محل تولید داشته باشند. در شهرهای دارای جمعیت ۲۰۰ هزار نفر تا ۵۰۰ هزار نفر مانند ساری، تنکابن، قائمشهر، بابل و آمل تعداد اجراها باید دستکم ۱۰ اجرا باشد و در شهرهای دارای جمعیت کمتر از ۲۰۰ هزار نفر باید حداقل ۷ اجرا از نمایش روی صحنه برود.