مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی قانعی شامگاه چهارشنبه در حاشیه نشست تخصصی هیئتامنا مرکز انستیتو پاستور کشور در آمل در جمع خبرنگاران با اشاره به زیستفناوری دانشآموزی و برنامههای حمایتی انستیتو پاستور بیان کرد: در این حوزه با هماهنگی و مشارکت معاونت علمی, آمل بهعنوان پایگاه این طرح را قبول کرد تا این مهم را انجام دهد.
رئیس انستیتو پاستور ایران بابیان اینکه درزمینه دانشآموزی این مرکز نمونه خوبی را ارائه کرده و تاکنون با بخش خصوصی پیش برده است، افزود: در این حوزه بهترین مکان انتخاب شد به دلیل اینکه تمام اقتصاد آمل بر پایه زیستی است بنابراین دانشآموزان آن زیستفناوری یاد بگیرند اقتصاد این شهرستان متحول میشود.
قانعی گفت: انستیتو پاستور ایران نیز بیشترین حمایت از معاونت علمی توسعه زیستفناوری را از این مکان میکند لذا از امروز یکی از نیروهای تهران را به مرکز پژوهشکده شمال کشور مستقر کردیم تا موضوع را پیگیری کند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون سه هزار دانشآموز از پایگاه زیستفناوری پژوهشکده شمال کشور بازید کردند که در کشور چنین تعداد دانشآموزی را نداشتیم تا از چنین مرکزی را بازدید کنند، گفت: تاکنون لرستان از این مکان تقلید کرده و چنین پایگاهی را در استان خود راهاندازی کرد.
رئیس انستیتو پاستور ایران در خصوص نشست هیئترئیسه پاستور ایران در پاستور آمل را رسیدگی و بررسی بر مشکلات آن به لحاظ توسعهای عنوان و مطرح کرد: هیئترئیسه پاستور ایران به این مکان آمدند تا تمام نیازهای این مرکز را در برنامه امسال موردبررسی قرار دهند.
وی اعلام اینکه پاستور آمل به زیرساختهای نیاز دارد که با رایزنی هیئترئیسه ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای آن مصوب شده تا ساختوسازها و تجهیزات آن را حل شود، خاطرنشان کرد: برای راهاندازی آزمایشگاه سرطانشناسی نیز بالغبر ۱۲ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده است تا چنین آزمایشگاهی در استان معتبر و شناختهشده شود.