مازندشورا: سید محمد جعفری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بهسازی و نوسازی این تعداد خبازی های مازندران را علاوه بر بهبود فضای نانوایی ها ، تهیه تجهیزات مدرن و بروز همچون دستگاه حرارت مستقیم و خمیرگیر چدنی نیز اعلام کرد .
وی که پرداخت تسهیلات به نانوایی های متقاضی بهسازی و نوسازی را به عنوان فعالیت شرکت غله نام برد ، افزود : 6 هزار و 700 میلیون ریال در چهار سال اخیر برای این منظور به خبازی های استان تسهیلات پرداخت شد .
مدیر عامل شرکت غله منطقه 2 کشور که پرداخت این میزان تسهیلات به هر واحد خبازی را 100 تا 150 میلیون ریال اعلام کرد و ادامه داد : واحدهای خبازی دیگر نیز برای دریافت این تسهیلات می توانند ثبت نام بکنند .
وی با اشاره به اینکه در سال 92 و ابتدای فعالیت دولت یازدهم 802 واحد خبازی مازندران دوگانه سوز شد ، افزود : با روند حمایتی این تعداد تا پایان سال گذشته به سه هزار و 69 واحد خبازی افزایش یافته است .
چهار هزار و 21 واحد خبازی در 22 شهرستان مازندران فعالیت دارند .
وی که دوگانه سوز کردن نانوایی را موضوع مهم به هنگام فصل سرما و جلوگیری از کمبود سوخت این فصول برای نانوایی ها اعلام کرد .
جعفری از افزایش ظرفیت تاسیسات ذخیره ای (سیلو ) در مازندران به عنوان دیگر فعالیت های صورت گرفته در چهار سال دولت یازدهم نام برد و ادامه داد : با راه اندازی و افتتاح کارخانه های آرد ، لالا کیاسر ، ساری ، بندر امیرآباد و پاسارگاد نور آسیا نوشهر بیش از یکصد هزار تن به ظرفیت ذخیره سازی این محصول در استان افزوده شده است .
وی به بهره برداری از مرکز مانیتورینگ برای نظارت بر روند ذخیره سازی گندم شرکت غله منطقه 2 در سال گذشته اشاه کرد و گفت : با تجهیز تمامی کارخانه های گندم به دوربین های مداربسته و اتصال آن به مرکز مونیتورینگ شرکت غله از خروج غیر قانونی و آرد دولتی جلوگیری می شود .
جعفری اضافه کرد : پیشتر نبود این سخت افزار باعث می شد تا آرد به صورت غیر قانونی و قاچاق از کارخانه ها خارج شود .
20 کارخانه تولید آرد در استان مازندران فعال هستند .
خبرنگار : فاطمه قنبری قادیکلایی** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
/1899/2096
اجتماعي
بهداشت ورفاه
نانوايي ها
مازندران