مازندشورا: به گزارش خبرنگار ایرنا ، بر اساس اعلام مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستاییان و عشایر مازندران ، در حال حاضر بیش از 72 هزار نفر از جمعیت روستائی این استان زیر پوشش بیمه اجتماعی روستایی قرار دارند.
محمد ابراهیمی عصر چهارشنبه در حاشیه نشست بیمه روستایی در شهرستان نکا ، جمعیت هدف این بیمه در مازندران را 461 هزار نفر اعلام کرد.
بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر از سال 84 به اجرا گذاشته شد و در سال 93 هم با تغییراتی چون اعمال بازنشستگی پیش از موعد وارد مرحله جدیدی شد.
با این وصف به رغم این که بر اساس نتایج آخرین سرشماری نفوس و مسکن 45 درصد جمعیت مازندران همچنان ساکن روستاها هستند ، ولی این استان رتبه بیست و هفتم را در پوشش بیمه اجتماعی روستائیان دارد.
پیش از این استاندار مازندران با ابراز نارضایتی از وضعیت بیمه اجتماعی در این استان تاکید کرده بود که عقب ماندگی در این زمینه باید ظرف 2 سال برطرف شود.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر مازندران گفت که کشاورزان ، روستاییان و عشایر برای برخورداری از درمان می توانند از بیمه سلامت برخوردار شوند و برای برخورداری از بازنشستگی ، ازکارافتادگی و بازماندگان عضو صندوق بیمه اجتماعی شوند.
ابراهیمی به خدمات مختلف بیمه اجتماعی عشایر و روستاییان اشاره کرد و از مسئولان خواست تا با اجرای کلیه مصوبات ستاد بیمه اجتماعی کشاورزان و عشایر در شهرستان ها ، نسبت به معرفی مزیت های این بیمه به مردم اهتمام ورزند.
وی گفت : تمامی کشاورزان شاغل در بخش کشاورزی ، روستائیان و عشایر ، شاغلین فصلی ، زنان خانه دار روستایی و عشایری، ساکنان و رانندگان حمل بار و مسافر بین شهری شهرهای زیر 20 هزار نفر می توانند عضو این صندوق شوند و از مزایای بیمه اجتماعی شامل بازنشستگی، کارافتادگی کلی، مستمری بازماندگان، نقل و انتقال بیمه ای برخوردار شوند.
ابراهیمی با اشاره به حق بیمه 15 درصدی برای عضویت در صندوق ، افزود : دولت در پرداخت حق بیمه به مشمولین عضویت در صندوق یارانه 10 درصدی پرداخت می کند و بیمه شده تنها 5 درصد حق بیمه پرداخت می کند.
وی ادامه داد : هم اکنون 79 کارگزاری بیمه روستائی در استان مازندران فعال است و برای 66 کارگزاری دیگر هم در حال صدور مجوز هستیم که با بررسی های لازم در شهرستان ها اضافه می شوند.
خبرنگار : مریم نظری ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7332/1654
اقتصاد
بيمه اجتماعي روستاييان
مازندران
نكا