اختصاصی مازندشورا: 29 اردیبهشت بود که انتخابات شورای شهر کیاسر مانند همهی شهرها و روستاهای کشور برگزار شد. در این انتخابات رضایی کلانتری، موسوی کیاسری، سعیدی کیاسری، ابراهیمی کیاسری و یوسفی کیاسری به عنوان اعضای جدید شورای شهر کیاسر انتخاب شدند. امروز سه شنبه 31 شهریور قرار است جلسهی معارفه اعضای جدید شورای شهر برگزار شود و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد شهردار جدید کیاسر معرفی شود. مازندشورا به عنوان مرجع تخصصی خبری تحلیلی مدیریت شهری استان با تحلیلها و یادداشتهایی به بررسی پتانسیلها و معضلات شهر، شاخصهای شهردار آیندهی کیاسر و همین طور به بررسی گزینههای احتمالی شهرداری کیاسر پرداخته است. مسالهی قابل توجه در کیاسر حضور گزینه های متعدد با انگیزه های مختلف برای شهردار شدن بود. اگر بگوییم حدود 60 گزینه مورد بررسی اعضای محترم شورای شهر کیاسر قرار گرفته است، بیراه نگفته ایم. اما امروز اعضای شورای شهر کیاسر پس از جمع بندیهای نهایی به 3 گزینه رسیدهاند. مازندشورا در معرفی این سه گزینه تنها اولویت حروف الفبا را ملاک قرار داده است.
سید محمدمهدی فاطمی:
سید محمدمهدی فاطمی دارای مدرک دکتری برنامه ریزی شهری دانشگاه علوم و تحقیقات تهران و کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه خوارزمی تهران و همین طور کارشناس کارتوگرافی است.
از سوابق شغلی ایشان میتوان به 6 سال فعالیت در مهندسین مشاور مهر تهران، 2 سال مشاور شهرسازی شهردار فریدون کنار، 3 سال مسئول شهرسازی شهرداری فریدون کنار، 5 سال مسئول واحد درآمد شهرداری فریدون کنار و شهردار شهر جدید التاسیس امامزاده عبدالله از ابتدا تا سال 1395 اشاره کرد. وی سابقه مشاور شهردار آمل بودن را نیز در کارنامه دارد. این مدرس دانشگاه دورههای آموزشی متعددی را در زمینههای برنامه ریزی شهری، خدمات شهری و مبانی برنامه ریزی فرهنگی پشت سر گذاشته است. او که چهرهی علمی موفقی را از خود به جای گذاشته در زمینههای مختلف مدیریتی و در مجلات معتبر مقالههایی را نیز منتشر کرده است. مقالههای او در زمینههای ارزیابی استراتژیک قابلیتهای گردشگری، ساختار فضای شهری، جاذبههای گردشگری، زیرساختهای گردشگری و اکوتوریسم میباشد، که با پتانسیلهای منطقه همخوانی دارد.
وی در شهرداری امامزاده عبدالله طرحهایی چون اجرای ساختمان شهرداری و ایستگاه آتشنشانی را به انجام رسانده است. اجرای سالن ورزشی صالحین، پروژهی خیابانهای وصال و شعبانی، اجرای طرح جمع آوری آبهای سطحی و خرید دستگاههای متعدد عمرانی از دیگر فعالیتهای فاطمی در شهر امامزاده عبدالله بوده است. او که اصالتی آملی دارد، از تجربههای خوبی در زمینهی مدیریت شهری برخوردار است حال باید ببینیم میتواند اعتماد اعضای شورا را جلب کند یا خیر؟
همت محمدنژاد:
همت محمدنژاد متولد ۱۳۵۴ است و کارشناسی مدیریت و برنامهریزی آموزشی، کارشناس ارشد مدیریت آموزشی و دکتری تکنولوژی آموزشی دارد. در حال حاضر عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد ساری است و سالها سابقه تدریس دارد.
محمد نژاد رئیس انجمن نخبگان شهرستان ساری بوده و تالیف ده ها مجلد کتاب و سالها تدریس، بخشی از فعالیتهای علمی و اجتماعی وی میباشد.
این مدرس تکنولوژی آموزش اصالتی چهاردنگه ای دارد و گفته می شود برنامه ای دو ساله را تقدیم اعضای محترم شورا کرده است.
او به سبب کاندیداتوری در انتخابات گذشته شورای شهر ساری اگرچه موفق نبوده است اما سبب اشتهار و معرفی وی شده است.
سید حسین محمودی:
سید حسین محمودی متولد سال 1356 و مهندس عمران است. او که اصالتی چهاردانگه دارد، به عنوان یکی از گزینههای جدی شهرداری کیاسر شناخته میشود. وی عضو کانون مهندسین ساری، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران و عضو هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت تعاونی مهندسین استان مازندران نیز میباشد.
محمودی در قامت یک مشاور سال ها با شورا و شهرداری چمستان همکاری داشته همچنین مشاور مترو و راه آهن شهری خط3 تهران نیز بوده است. او علاوه بر این که مجری پروژههای عمرانی در چند شهرداری بوده مسئولیت پروژههای راه سازی روستایی در استان را بر عهده داشته است. وی همچنین مدیریت اجرایی شرکت تعاونی کوثر ساری را نیز بر عهده دارد. در کنار این موارد محمودی به عنوان مشاور و مجری در صنعت ساختمان دارای گواهینامه مدیریت جامع سوانح طبیعی میباشد. او در جلسه با اعضای شورا به ایجاد درآمد پایدار، جمع آوری آبهای سطحی، طرحهای توسعهی شهری، ایجاد زمینههای توسعهی گردشگری، احداث بوستان شهری و پارک جنگلی تاکید داشته است.
محمودی عضو حزب کارگزاران سازندگی است و با نخبگان منطقه آشنایی دارد و مشاوره با بزرگان را در دستور کار قرار خواهد داد تا بتواند با ایجاد اشتغال در منطقه از مهاجرت بی رویهی کیاسریها جلوگیری کند. البته محمودی برنامهی 4 سالهای را تدوین و تقدیم شورا کرده است. شاید نگاه عمرانی سید حسین محمودی بتواند ساختار سنتی شهر کیاسر را به ساختار شهری مبدل نماید.
حال باید دید تا فردا اعضای محترم شورا به این نتیجه میرسند که شهردار را از بین این سه گزینه انتخاب کنند و یا اینکه برای چند روز یا چند ماه شهرداری کیاسر با سرپرست اداره شود.اگر تا فردا شهردار کیاسر انتخاب نشود، احتمالا شاهد هجوم کاندیداهای شهرهای استان به کیاسر خواهیم بود و در این صورت احتمالا روزهای سختی پیش روی شورای کیاسر خواهد بود.