مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، چوب پوسیده، شاخههای درختان خشک، جعبههای خالی بلااستفاده و از همین دورریزها که به نظر بلااستفاده میآید، میشود پول درآورد به شرطی که خلاق باشی...
کافیست چند دقیقه وقتتان را در رامسر کنار زوج جوانی بگذرانید که البته این روزها سرشان شلوغ است، از کشورهای مختلف جهان سفارش برای تولید کار دارند، مواد اولیه خاصی هم نیاز نیست، فقط بیزحمت پایتان را از روی همان چوب خشک بردارید، قرار است با همین چوب خشک جا شمعی درست کنند که گردشگر سوئدی چندین بار برای دریافت دکور منزلش با او تماس گرفته است.
ابراهیم علی اسعدی را ممکن است مسؤولان شهرستان رامسر زیاد نشناسند البته با کارهای او آشنا هستند ولی نسبت به کارهای او بیتفاوت بوده و هنوز نمیدانند که برای تقدیر از این هنرمند خلاق که از اقصی نقاط جهان مشتری دارد نباید کاسه چینی هدیه داد.
وی در تشریح فعالیت خویش در سایه طرح اقتصاد مقاومتی و اینکه چگونه کارهایش این همه مشتری دارد، با خبرنگار فارس گپوگفت داشت...
اسعدی میگوید؛ ممکن است از نظر بسیاری چوبهای خشک بلااستفاده و دست و پاگیر باشد ولی من و همسرم و در برخی اوقات فرزند خردسالم با تغییرات اندکی که در چوب خشک ایجاد میکنیم، آن را به کالای باارزشی تبدیل میکنیم که بسیاری از مردم برای تزئین خانههایشان استفاده میکنند.
وی که قدر دان زحمات همسرش است، در ارتباط با شروع فعالیت کاریاش اظهار کرد: همسرم با وجود تحصیل در رشته طراحی فرش پیگیر آموزش معرق، منبت و کلاژ شد، پس از تکمیل دورههای آموزشی شروع به تولید فوت کوزهگری کار با چوب خشک از طریق چوب و الیاف شدیم و از چوب خشک درختان نخل و کاج و پوست حلزون که لانهاش را ترک میکند، ارزش افزوده ایجاد میکنیم.
این هنرمند رامسری اضافه کرد: در حال حاضر 30 تا40 مدل از نمونه کار برای ارائه آماده داریم و روز به روز به تنوع کاری ما افزوده میشود.
اسعدی قدردان اقدامات انجامشده بسیج سازندگی نیز بود و گفت: این سازمان بدون هیچ چشمداشتی زمینه معرفی کارهای ما را فراهم کرد و پشتیبان جدی کارهای ما بود.
وی اضافه کرد: گردشگران کشورهای عربی، آلمانی، اتریشی و حتی تگزاس آمریکا از کارهای تولیدشده ما استقبال کرده و مشتریانی از دیگر کشورهای اروپایی داریم.
این جوان هنرمند از واردات بیرویه کالاهای مشابه این دست صحبت به میان آورد و بیان کرد: بهدلیل ورود کالاهای نامناسب چینی تا حدودی بازار ما خراب شده است.
وی با ابراز نگرانی از علاقهمندی مردم به کالاهای خارجی افزود: زمانی که صادقانه به آنها اعلام میکنیم که محصولات تولیدشده کار دست خودمان هست، تمایلی به خرید ندارند ولی اگر همان کالا را به نام محصول ترک معرفی کنیم، بیشتر خریداری میکنند.
از اسعدی درباره حمایتهای مسؤولان و متولیان پرسیدم که بیان کرد: حمایت دولتی ندیدم، متولیان شهرستانی برای برنامههای خودشان توقع دارند، کالای 25 هزار تومانی را 7 هزار تومان در اختیارشان قرار دهم.
وی اضافه کرد: بهدلیل استقبال مناسب از کارهایم یک روز قرار شد که فرمانداری با حضور مدیرکل بانوان استانداری مازندران از من و همسرم تجلیل کنند، پس از دعوت به روی سن کادویی که به ما هدیه دادند شکلاتخوری کریستال چینی بود.
این هنرمند با اعلام اینکه حرف حمایت از تولید توسط متولیان دولتی تنها در حد شعار باقی مانده است، گفت: برای برگزاری مراسمهای داخلی خودشان از ما جنس نمیخرند و کالای چینی را به کار دستساز ما ترجیح میدهند.
از اسعدی درباره آموزش پرسیدم که تصریح کرد: متولیان و دستاندرکاران دوست دارند که بنده آموختههایم را بهصورت رایگان در اختیار آنها قرار دهم اما بدون دریافت کمکهزینه آموزشی برای خودم رقیبتراشی نمیکنم.
وی درباره محیط کارش گفت: کارگاه خاصی ندارم، انبار خانه پدری را برای تولید کارها استفاده میکنم و پدر هم در کنار من بابت فروش کالاها همکاری میکند.
این هنرمند صنایع دستی با اشاره به ظرفیتهای مناسب گردشگری که در رامسر وجود دارد، خاطرنشان کرد: جای برگزاری جشنوارههای فصلی در این شهر خالی است، از این ظرفیت برای دعوت از گردشگر با انواع و اقسام مختلف باید استفاده کرد ولی چندان از این موقعیتها استفاده نمیشود.
انتهای پیام/86004/ح