مازندشورا:سیداحمد ربیعی امروز در شهرستان ساری، با اعلام اینکه پس از بررسیهای انجام شده سرانه مصرف مرغ در جهان 13 کیلوگرم برای هر نفر است، اظهار کرد: میزان مصرف مرغ در کشور دو برابر میانگین جهانی است و هر ایرانی سالانه 26 کیلوگرم مرغ مصرف میکند.
وی تصریح کرد: به صورت کلی مردم علاقهمند به مصرف گوشت قرمز هستند و با وجود اینکه مصرف گوشت قرمز در برخی از سنین مشکلاتی را هم به وجود میآورد ولی این علاقهمندی وجود داشته، اما به واسطه گرانی گوشت قرمز و به واسطه ارزانی گوشت مرغ و دسترسی راحتتر میزان مصرف مرغ در کشور بیشتر از سایر نقاط جهان است.
مشاور تغذیه و رژیمشناس خاطرنشان کرد: برای جامعه در حال رشد و جوانان که تعداد آنها زیاد است مصرف گوشت سفید به ویژه مرغ مشکلی نداشته و جوانان 15 تا 20 سال نیاز به پروتئین موجود در گوشت مرغ دارند.
وی با بیان اینکه بدن ورزشکاران و کودکان نیاز به پروتئین حیوانی و انواع گوشت دارد که 30 درصد آن از طریق گوشت مرغ مصرف میشود، گفت: مصرف ماهی هم باید در سبد غذایی قرار گیرد ولی به دلیل گرانی دوباره مردم ترجیح میدهند که از گوشت مرغ استفاده کنند.
ربیعی اضافه کرد: در شرایط عادی مصرف گوشت مرغ اشکالی ندارد،مگر در موارد خاص که فرد مشکل کلیوی داشته باشد و برای این فرد ممکن است که مصرف انواع و اقسام گوشت محدود شود.
وی ادامه داد: در صورت سلامت، فرد میتواند 20 درصد پروتئین مورد نیاز خویش را از گوشت مرغ تامین کنند.
این مشاور تغذیه و رژیمشناس مازندرانی با اعلام اینکه در مصرف مرغ مواردی هم باید مد نظر قرار گیرد، گفت: به واسطه استفاده از هورمون از پوست، دل و جگر مرغ نباید استفاده شود، همچنین استفاده مرغ به صورت سوخاری یا سرخ کرده هم چندان توصیه نمیشود.
86004/ع