مازندشورا: ساری - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: در حال حاضر وضعیت درآمدی و ساختاری حوزه درمانی با مشکلات جدی مواجه نیست.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس موسوی عصر دوشنبه  در نشست تبین اهداف و سیاست های آینده دانشگاه  که در سالن اجتماعات آیت الله کوهستانی به مشکلات مالی حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت درآمدی و ساختاری حوزه درمانی با مشکلات جدی مواجه نیست ولی به دلیل عدم تعادلی که در وضعیت بیمه ای به وجود آمده با مشکل نقدینگی مواجه هستیم که امیدواریم این مشکلات برطرف شود.

وی با بیان اینکه مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی سرمایه حوزه بهداشت و درمان هستند، اظهار کرد: تغییر مدیران به معنای ضعف در اقدامات انجام شده نیست بلکه استفاده از ظرفیت های آن ها در دیگر مراکز و معاونت ها برای پیشبرد اهداف بهداشتی و درمانی می باشد.

وی افزود: بسیاری از مدیران به دانشگاه علوم پزشکی شان و منزلت دادند و از آن جایگاهی بدست نیاوردند که با رفتن آن ها به جایگاه آن ها خدشه ای وارد شده باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه حوزه بهداشتی و درمانی بسیار حساس است، گفت: هر غفلتی در این حوزه سبب مشکلات فراوان در جامعه می شود که این مسئله وظیفه ما را بسیار سنگین می کنند.

موسوی بر ایده های نو وخلاقانه در حوزه بهداشتی و درمانی تاکید کرد و افزود: با تکرار برنامه های گذشته نمی توانیم به موفقیت دست پیدا کنیم بلکه مسیر مشخصی را طی می کنیم.

وی با بیان اینکه توجه به حواشی کارایی دستگاه ها را کاهش می دهد، بیان کرد: در جامعه امروزی مدیری موفق است که برنامه ریزی خلاق و مبتکرانه داشته باشد و اهدافی را برای خود ترسیم و بدون توجه به حواشی در جهت پیشبرد آن اقدام کند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران  با تاکید بر تغییر گفتمان سلامت، گفت: تغییر گفتمان سلامت کار بسیار سختی است که با تغییر آن، کار ماندگاری صورت می گیرد.

موسوی با بیان اینکه در جامعه امروز سلامت به معنای عدم بیماری است، افزود: اگر نتوانیم گفتمان سلامت را ایجاد کنیم که در آن مردم سلامت واقعی را مطالبه کنند به موفقیت دست پیدا نمی کنیم.

وی بر مدیریت بر اساس شواهد تاکید کرد و ادامه داد: دانشگاه ها باید به حوزه های علمی و پژوهشی توجه ویژه ای داشته باشند که علاوه بر بررسی مشکلات و چالش های خود در زمینه های مختلف نیز به تحقیق و بررسی بپردازند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه دانشگاه های نسل دوم جوابگوی مشکلات و چالش ها جوامع امروزی نمی باشد، گفت: برای رفع مشکلات جامعه امروزی نیازمند دانشگاه هایی با ساختار نسل سوم و چهارم هستیم و اگر دانشگاه در تولید شواهد به حوزه عملیاتی کمک کند اقدامات بسیار خوبی انجام می شود.

دانشگاه مشکلات پزشکی درمانی سلامت اینکه سرپرست جامعه بسیار تغییر تاکید وضعیت امروزی گفتمان مازندران بهداشتی افزود مدیران مواجه موسوی درمان هستیم بهداشت شواهد بررسی حواشی موفقیت درآمدی اهداف اقدامات معنای برنامه پیشبرد