مازندشورا: به گزارش خبرنگار ایرنا ، محمد محمدپور روز شنبه در نشست کارگروه تسهیلات و رفع موانع تولید در چالوس افزود : برای جذب این میزان اعتبار باید نقاط ضعف واحدهای تولیدی راکد را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی کنیم.
وی گفت : دولت تدبیر و امید در سال گذشته در قالب بسته رونق تولید حدود 16 هزار میلیارد تومان برای بخش های سرمایه در گردش ، راه اندازی طرح های نیمه تمام بالای 60 درصد و احیای واحدهای راکد در نظر گرفته بود و امسال دولت دوازدم رقم را به 30 هزار میلیارد تومان افزایش داده است.
محمدپور افزود : تصویب این میزان اعتبار در سال جاری گویای این واقعیت است که دولت دوازدهم برای حمایت از واحدهای تولیدی عزمی جدی دارد ، ولی متاسفانه در اجرای دستورالعمل های جذب این اعتبارات نقاط ضعفی وجود دارد که باید برای رفع آن بیش از پیش تلاش کرد.
وی ادامه داد : رئیس بانک مرکزی دستورالعملی به تمامی شعب بانکی کشور ابلاغ کرد که بر اساس آن بانک ها باید بدون فرصت سوزی به متقاضیان واجد شرائط ، تسهیلات پرداخت کنند.
رئیس سازمان صنعت ، معدن وتجارت مازندران گفت : همه مسئولان استانی و شهرستانی باید تلاش کنند تا با رفع موانع و پیچیدگی های بروکراسی اداری تا پایان امسال این میزان تسهیلات را جذب تا در حوزه تولید هزینه شود.
وی با بیان اینکه مازندران در سال گذشته در جذب اعتبارات بسته رونق تولید و پرداخت آن به متقاضیان توانست رتبه نخست کشور را کسب کند ، ادامه داد : از مجموع 16 هزار میلیارد تومان بسته رونق تولید کشور سهم این استان حدود 470 میلیارد تومان بود که توانستیم بیش از این رقم یعنی 495 میلیارد تومان بیش از سهمیه مورد نظر تسهیلات جذب کنیم .
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت مازندران گفت : حمایت های مالی دولت در این بخش سبب شد تا سهم اشتغال صنعتی در این استان به مرز 30 درصد برسد و نرخ بیکاری نیز تک رقمی شده است.
خبرنگار : مهراب زکی پور کینجی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7078 /1602/1654
اقتصاد
سازمان صنعت و معدن
بسته رونق توليد
چالوس