مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریانپور، پیش از ظهر یکشنبه، در یازدهمین جلسه کارگروه اشتغال استان مازندران در سال ۹۶، با اشاره به اینکه امسال، بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات، از منابع مختلف، در اختیار استان قرار دارد، بر تلاش و اهتمام همه دستگاهها برای جذب بههنگام آن تأکید کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی مازندران با اشاره به ناگذاری سال، بر حرکت در راستای این دو هدف و پیگیری آن تأکید کرد و افزود: بر اساس خود احضاری دستگاههای مختلف، ۴۳ هزار اشتغال تعریف شد، درحالیکه سهمیه استان براساس ۹۷۰ هزار اشتغال کشور، در حد ۳۳ هزار اشتغال بوده است.
وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۵ هزار اشتغال در سامانه رصد ثبت شده است، ادامه داد: برای تحقق ۴۳ هزار اشتغال استان، اقدامات بهصورت هفتگی از طریق سامانه رصد پیگیری میشود و سهمیه دستگاهها مورد به مورد مشخص شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی مازندران با بیان اینکه سهمیه اشتغال استان بر اساس توافق و خوداحضاری دستگاهها مشخص شده است با تأکید بر پیگیری برای تحقق سهیمه اشتغال استان، مجموعاً از روند رو به مطلوب آن ابراز خرسندی کرد.
وی یکی دیگر از موارد مد نظر در این جلسه را کارورزی دانست و بر پیگیری آن بهمنظور تحقق سهمیه کارورزی در سطح استان مازندران تأکید و از تلاش کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و دیگر دستگاههایی که در این راستا تلاش کردند، قدردانی کرد.
وی سه راهبرد برای تحقق کارورزی در استان را برگزاری هفتگی جلسات کارگروه اشتغال، دعوت از دو فرماندار و روئسای کار و رفاه اجتماعی دو شهرستان در هر جلسه برای رصد اقدامات و آشنایی آنها با حساسیت استان و رفتن ایشان به شهرستان و برگزاری کارگروه اشتغال هر شهرستان برشمرد.
خیریانپور ضمن تشکر از تلاش مدیران و بانکهای عامل، در خصوص بند ۹ تبصره ۱۶ قانون بودجه کشور درباره خوداشتغالی و مشاغل خانگی، از حرکت رو به مطلوب آن ابراز خرسندی کرد.
وی افزود: سهمیه تسهیلات بند دال تبصره ۱۶ قانون بودجه، ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات تحت عنوان خود اشتغالی و مشاعل خانگی بوده که بهصورت هفتگی از طریق کمیته امداد و بهزیستی پیگیری میشود
خیریانپور با بیان اینکه ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات تحت عنوان رونق تولید در سطح کشور پیش بینی شد، افزود: سه موضع این تسهیلات سرمایه در گردش، اتمام طرحهای بالای ۶۰درصد و نوسازی و بهسازی صنایع و بنگاههای تولید است.
وی با بیان اینکه، ۵۴ میلیارد تومان تسهیلات دفتر منابع محروم، از طریق دفتر امور روستایی و با همکایر فرماندران پیگیری میشود، افزود: همچنین، ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات تحتعنوان مشاغل پشتیبان وجود دارد که از طریق اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مورد پیگیری و اقدام است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با اشاره به ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات طرح تکاپو و وجود یارانه بین ۲ تا ۵ درصد، سهم استان مازندران از این مقدار را حدود ۶۱۸ میلیارد تومان برشمرد.