رشد اقتصادی و بهبود معیشت با اشتغال بانوان روستایی/تعیین بازارهای هدف برای کالاهای تولیدی بانوان

مازندشورا: معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اشتغال بانوان روستایی سبب رشد اقتصادی و بهبود معیشت می‌شود و نقش عمده‌ای در چرخه اقتصاد خانواده و کشور ایفا می‌کند.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائم‌شهر، معصومه ابتکار دوشنبه‌شب در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مازندران واقع در قائم‌شهر حاضر شد و نمایشگاه توانمندی بانوان و خانواده مازندران با عنوان «لِتکا» را افتتاح کرد.

ابتکار در جمع خبرنگاران با بیان اینکه  بانوان مازندرانی در زمینه صنایع دستی و تولیدات محصولات کشاورزی و پوشاک توانمندی‌های زیادی دارند، اظهار کرد: کارهای خوبی در زمینه آموزش مهارت‌ها و ارتقا کیفیت انجام شده و دولت در این بخش طرح‌های خوبی دارد.

وی افزود: تلاش داریم تا بتوانیم برای کالاهای تولیدی بانوان که جنبه صنایع دستی و مصرفی دارد، بازارهای هدف تعیین شود و همین امر در زمینه صادرات تاثیر بگذارد تا چرخه را کامل کنیم و تولیدات به فروش برسد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد: اشتغال بانوان روستایی، باعث رشد اقتصادی و بهبود معیشت می‌شود و نقش عمده‌ای در چرخه اقتصاد خانواده و کشور ایفا می‌کند.

ابتکار  مهارت‌های کارآفرینی و بنگاه‌داری اقتصادی را برای بانوان بسیار مهم برشمرد و افزود: آمارها نشان می‌دهند سهم زنان از مشاغلی که در دو سال اخیر ایجاد شده‌اند به‌طور قابل توجهی افزایش پیدا کرده‌ است.

وی گفت: با توسعه تجارت الکترونیک و مشارکت بخش‌های مختلف از‌ جمله مراکز اتاق‌های بازرگانی می‌توان برای محصولات تولید شده بانوان بازاریابی‌ انجام شود.

استاندار مازندران نیز در آیین افتتاح نمایشگاه توانمندی بانوان و خانواده مازندران با عنوان «لِتکا» با بیان اینکه برای حمایت از بانوان توانمند در زمینه‌های مختلف کارآفرینی برنامه‌های متعدد داریم، اظهار کرد: 130 میلیارد تومان  تسهیلات با بهره چهار درصد دادیم و علاوه بر آن مجلس شورای اسلامی، مبلغ 1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای اشتغال زنان روستایی تخصیص داده که آیین‌نامه آن به‌زودی تصویب می‌شود.

ربیع فلاح جلودار افزود: در گذشته از صندوق کارآفرینی امید همه نوع خدمات برای رونق اقتصادی و کسب و کار داده شد و زمینه برای اشتغال زنان روستایی مهیا شده است.

وی تصریح کرد: سالانه در استان چندین نمایشگاه برگزار می‌شود و شهرداری‌های هر شهر می‌توانند غرفه‌هایی را تهیه کرده تا بانوان ما تولیدات خود را عرضه کنند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز با بیان اینکه این نمایشگاه فقط بخشی از توانمندی‌های بانوان استان مازندران است، اظهار کرد: سالانه نمایشگاه‌های مختلفی را برگزار می‌کنیم و این مطالبه زنان کارآفرین ما است.

مریم جمشیدی گفت: نمایشگاه لتکا در 80 غرفه و در بخش‌هایی همچون صنایع‌دستی، غذاهای محلی، گل و گیاه و پوشاک از تا پنجم آبان ماه دایر است و  به صورت رایگان در اختیار بانوان قرار گرفته است.

86044/ع

بانوان خانواده مازندران نمایشگاه اقتصادی اشتغال روستایی زمینه کارآفرینی افزود اظهار تولیدات توانمندی‌های داریم پوشاک مختلف سالانه استان برگزار صندوق میلیارد توسعه محصولات اینکه تصریح لِتکا بازارهای کالاهای تعیین معیشت رئیس‌جمهور بهبود تولیدی قائم‌شهر معاون افتتاح عنوان توانمندی ابتکار نمایشگاه‌های صنایع