وجود 28 مدرسه تخریبی در نکا/ ضرورت توجه مسؤولان برای حفظ اردوگاه دانش‌آموزی نکا

مازندشورا: مدیر آموزش و پرورش نکا از وجود وجود 17 مدرسه دونوبته و 28 مدرسه تخریبی در نکا خبر داد و گفت: تلاش داریم تا با کمک مردم و خیران و مشارکت همه‌جانبه در این بخش فعال‌تر از گذشته وارد شده و این مدارس را به حداقل برسانیم.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، حسین پالار دوشنبه‌شب در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران این شهرستان اظهار کرد: کمبود امکانات و کمبود فضا در شهرستان از جمله مشکلاتی است که در حوزه آموزش و پرورش با آن روبرو هستیم و باید با کمک خیران برای رفع مشکلات گام برداشته شود.

وی افزود: خیران، مردم و اولیای دانش‌آموزان در سال تحصیلی گذشته کمک‌های مناسبی را به نهاد آموزش و پرورش شهرستان نکا ارائه کردند که در این بخش حدود یک میلیارد تومان مشارکت مردمی و خیران داشته‌ایم.

مدیر آموزش و پرورش نکا با اعلام اینکه این کمک‌ها در بخش‌های مختلف بوده است، گفت: مشارکت مردمی و اولیای دانش‌آموزان، کمک خیران برای تکمیل مدرسه روستای دنگسرک، تکمیل آزمایشگاه پلاسما، بهسازی فضای ساختمان اداری آموزش و پرورش نکا توسط خیران از جمله این موارد بوده است.

این مسؤول ادامه داد: با وجود کمک‌های ارائه شده توسط مردم و خیران، آموزش و پرورش همچنان نیازمند مشارکت همه جانبه مردم، مسؤولان و خیران در بخش‌های مختلف و تلاش برای رهایی از مدارس دونوبته و تخریبی است.

پالار اضافه کرد: در سال تحصیلی جدید دو مدرسه آیت‌الله هاشمی‌‌رفسنجانی (بهپاک) و مدرسه شهید عمادی از جمله مدارسی بود که با اعتباری بالغ 3 میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

* اسکان بیش از 7 هزار فرهنگی و غیرفرهنگی توسط ستاد اسکان نکا

وی از اسکان 7 هزار و 380 نفر فرهنگی و غیرفرهنگی توسط ستاد اسکان نکا در تابستان امسال خبر داد و گفت: هفت هزار و 353 فرهنگی و 27 نفر غیر فرهنگی در مدارس نکا در تابستان امسال اسکان یافتند.

مدیر آموزش و پرورش نکا اظهار کرد: این تعداد از افراد در 56 کلاس درس توسط 38 نفر فرهنگی سامان‌دهی شدند.

این مسؤول با اشاره به ایمن‌سازی و استانداردسازی مدارس شهرستان نکا افزود: در این بخش همه مدارس دولتی ما از سیستم ایمنی سوخت برخوردار هستند و مدارس غیردولتی ما در حال انجام برای ایمن‌سازی قرار دارند.

پالار ادامه داد: سال گذشته برای شوفاژ‌کشی مدارس شهرستان 800 میلیون تومان هزینه شد و امسال هم 5 مدرسه در دستور کار قرار گرفت و اجرایی شد.

وی با اشاره به سامان‌دهی سرویس مدارس هم گفت: از سال گذشته کمیته نظارت بر سرویس مدارس با قوت برای سامان‌دهی سرویس‌ها وارد عمل شده است و اینکه سرویس مدارس به عنوان یک کلاس درس است؛ برای رانندگان تشریح شد.

مدیر آموزش و پرورش نکا با بیان اینکه سال گذشته تنها دو مورد گزارش از سرویس مدارس گزارش شده است؛ خاطر نشان کرد: این دو مورد گزارش هم مربوط به سرویس مدارسی بوده است که ثبت در شرکت نبودند.

* ضرورت توجه مسؤولان و خیران برای حفظ اردوگاه دانش‌آموزی نکا

این مسؤول با تأکید بر ضرورت توجه مسؤولان و خیران برای حفظ اردوگاه دانش‌آموزی نکا گفت: این اردوگاه در ساحل نکا تنها وجه مشترک نکا با دریا و ساحل است که باید حفظ شود.

پالار ادامه داد: با توجه به اینکه منابع طبیعی مدعی این اردوگاه است باید برای حفظ این سرمایه بزرگ تلاش شود تا خدای ناکرده با کم‌کاری‌های ما این سرمایه عظیم شهرستان از دست نرود.

وی افزود: در بخش امور پرورشی و المپیادها هم شهرستان نکا در سال تحصیلی گذشته خوب درخشیده است و رتبه اول استانی کاهش آسیب‌های اجتماعی را در بخش تربیتی به خود اختصاص داده است.

مدیر آموزش و پرورش نکا گفت: در کنکور امسال هم 41 دانش‌آموز ما رتبه زیر هزار کسب کردند که این آمار در سال تحصیلی گذشته 29 نفر بوده است.

به گزارش فارس، شهرستان نکا دارای 18 هزار نفر دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است که در 173 مدرسه تحت تعلیم و تربیت هستند.

86002/ع

مدارس آموزش شهرستان خیران پرورش گذشته مدرسه اسکان فرهنگی تحصیلی سرویس اردوگاه گزارش پالار امسال اینکه مسؤولان مشارکت ادامه مختلف تومان ضرورت دانش‌آموزی سامان‌دهی افزود مسؤول ایمن‌سازی دانش‌آموز سرمایه اشاره تابستان غیرفرهنگی میلیارد اولیای کمبود تخریبی اعلام دانش‌آموزان کمک‌های تکمیل بخش‌های مردمی ارائه مدارسی