مازندشورا: بابل- فرماندار بابل با اشاره به اینکه فرهنگ بومی و محلی در حال فراموشی است، گفت: تاکنون از آن غفلت شده و این امر باید جبران شود.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی ولی‌زاده بورا، بعد از ظهر یکشنبه، در مراسم افتتاحیه موسسه فرهنگی و هنری در روستای دریکنده شهرستان بابل اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های مسئولان این شهرستان دغدغه فرهنگی است و راه‌اندازی چنین موسسه‌های فرهنگی می‌تواند در ترویج فرهنگ وهنر در جامعه موثر باشد.

فرماندار بابل ادامه داد: راه اندازی چنین موسسه‌های فرهنگی در سال‌روز ملی مازندران، بر صنعت توریسم تاثیر می‌گذارد که تاکنون از آن غفلت کردیم و حال باید همت کنیم تا این غفلت جبران و در راستای همت و همدلی همه مسئولان باید در رشد و توسعه این شهرستان تلاش شود.

در ادامه این مراسم، رئیس اداره و فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان بابل اظهار داشت: روستا خاستگاه فرهنگ و هنر بوده و یکی از سیاست‌های دولت در چند سال اخیر، توجه به جلوگیری از رشد حاشیه‌نشینی و تولید کالا در روستاها برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها است.

عیسی محمدی فیروزجایی اظهار داشت: باید اولویت نخست مسئولان پایداری زندگی در روستا باشد که با راه‌اندازی چنین موسسه‌های فرهنگی و هنری می‌توان فرهنگ و هنر را در روستاها رونق بخشی.

وی ادامه داد: کمبود فضاهای فرهنگی در رونق فرهنگ و هنر در جامعه تاثیرگذار بوده و راه‌اندازی چنین موسسه‌هایی در پیوند بین فرهنگ و هنر در با جامعه اثرگذار است.

این موسسه که در راستای بزرگداشت روز ملی مازندران در روستای دریکنده شهرستان بابل در زمینی به مساحت ۲۵۰مترمربع با اعتباری بالغ بر۳۷۳میلیون تومان با محوریت ترویج فرهنگ در این روستا راه‌اندازی شد.

فرهنگ فرهنگی شهرستان راه‌اندازی موسسه‌های ادامه روستا جامعه مسئولان اظهار مراسم جلوگیری روستاها مازندران روستای دریکنده ترویج فرماندار موسسه