تجهیزات امانی هلال احمر سد راه پرداخت دستمزد ناجیان مازنی

مازندشورا: ساری-ایرنا- با وجود گذشت 50 روزازاتمام طرح سالمسازی دریا درمازندران، تعلل ناجیان درتحویل تجهیزات امانی دراختیارشان به جمعیت هلال احمر سد راه پرداخت دستمزد برخی از این افراد شده است.

مازندشورا: به گزارش خبرنگارایرنا،درطرح سالمسازی در337 کیلومتراز سواحل خزردرمازندران حدود یکهزار ناجی غریق با جمعیت هلال احمربه عنوان متولی این طرح همکاری داشتند و تاکنون تعدادی از ناجیان تجهیزات امانی در اختیار را با وجود اخطارهای متعدد هیات نجات غریق و هلال احمر تحویل ندادند.
لباس ، کفش، سوت مخصوص نجات غریق از جمله تجهیزاتی بود که جمعیت هلال احمر برای تسهیل در نجات شناگران در اختیار ناجیان در طرح سالمسازی قرار داده است که میانگین قیمت این تجهیزات حدود 10 میلیون ریال برآورد شده است.
رئیس هیات نجات غریق مازندران دلیل تاخیر در پرداخت دستمزد شهریورماه ناجیان را از سوی هلال احمر به عنوان متولی طرح سالمسازی دریای خزر در این خطه شمال کشور را تحویل نشدن تجهیزات امانی این جمعیت از سوی ناجیان اعلام کرد.
نقی کریمیان گفت که چندین باراز طریق هیات نجات غریق شهرستان ها برای تحویل تجهیزات به هلال احمر و دریافت دستمزد به ناجیان اطلاع رسانی شده، ولی تاکنون تعدادزیادی از این افراد تجهیزات را تحویل ندادند.
وی افزود : درشرایط فعلی ازهلال احمرخواسته شد تا با کسر قیمت تجهیزات امانی ، دستمزد شهریورماه ناجیان را پرداخت کند.
مدیرروابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران نیز پرداخت دستمزد ناجیان را طبق توافق 2 جانبه بین جمعیت هلال احمر و هیات نجات غریق را در پایان طرح تحویل تجهیزات امانی در اختیار ناجیان دانست.
علی جعفری در گفت و گو با خبرنگارایرنا گفت که سازمان متبوعش برای پرداخت دستمزد ناجیان مشکلی مالی ندارد و به محض تحویل تجهیزات به هیات های شهرستانی ، حقوق ناجیان نیز به حسابشان واریز می شود.
وی امکان کسر قیمت تجهیزات امانی از دستمزد ناجیان و پرداخت مابقی را به حساب این گروه بنا بر پیشنهاد هیات نجات غریق به دلیل امکان ادعای بعدی پس از این کار در شرایط فعلی میسر ندانست.
براساس آماررسمی ، تابستان امسال 920 ناجی غریق در337 کیلومتر از سواحل مازندراین دریای خزر به کار گرفته شدند که به 25 فروند جت اسکی و 30 فروند قایق موتوری مجهز بودند.
طرح سالم سازی دریا در سواحل مازندران از سال 92 آغاز شد و آمار مرگ ناشی از غرق شدن هم از سال 93 رو به کاهش گذاشت و از بیشتر از 200 نفر ، اکنون به 62 نفر کاهش یافته است.
در سال جاری آمار غریق شناگران در ساحل خزر در مازندران در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 22 درصد کمتر شد.
خبرنگار: حسین فلاحتی ** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
6982/1899

اجتماعي

نجات غريق

دستمزد

طرح دريا

ناجیان تجهیزات دستمزد امانی پرداخت تحویل جمعیت مازندران اختیار سالمسازی سواحل شهریورماه امکان فروند شناگران دریای عنوان خبرنگارایرنا در337 متولی تاکنون ندادند