سهم مازندران تولید 44 هزار شغل در سال جاری است

مازندشورا: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: دولت در حوزه اشتغال 970 هزار نفر را در سال 96 تعهد کرد که حدود 44 هزار نفر سهم استان مازندران است و هر شهرستان بر اساس میزانی سهمیه‌ای که دارد باید آن را به انجام برساند.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سیمرغ، کامران اصغری سه‌شنبه‌شب در هفتمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال شهرستان سیمرغ، اظهار کرد: سال 96 مزین به شعار «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» مقام معظم رهبری به‌عنوان دغدغه‌ای که حس می‌کردند، شده است.

وی افزود: خوشبختانه در دولت و شورای عالی اشتغال مصوبات خوبی گذرانده شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه تولید و اشتغال دو مقوله به هم تنیده شده هستند، تصریح کرد: وقتی تولید توسعه پیدا کند اشتغال هم ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: تمام تلاش دولت طی سال گذشته و ابتدای سال جاری حفظ اشتغال و صیانت از نیروهای کار موجود در حوزه‌های مختلف بود.

اصغری با بیان اینکه با توجه به مشکلات ناشی از تحریم و مسائل دیگر در خیلی از شهرک‌ها و صنوف تعدیل نیرو داشته‌ایم، اضافه کرد: دولت تمام همت خود را در حفظ اشتغال و حفظ وضع موجود قرار داده تا با تزریق اعتبار در آینده افزایش تولید و اشتغال و توسعه کسب‌وکار در جامعه را داشته باشیم.

وی افزود: یکی از معاونت‌های اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه اشتغال است که تمام همت خود را روی مسئله اشتغال قرار داده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه دولت طی سال 95 و 96 بحث کارورزی را به‌عنوان مشوق قرار داده است، تصریح کرد: در حوزه کارورزی فقط از اداره‌کل تعاون و برخی کاریابی‌های فعال نباید انتظار داشته باشیم و باید همه دستگاه‌ها پای‌کار حاضر شوند.

این مسؤول ادامه داد: در استان عرضه نیروی کار بسیار بیشتر از تقاضای نیروی کار است اما هدف دولت پیدا کردن راه ورود به بازار کسب‌ و کار و یاد گرفتن کار برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بود.

اصغری با بیان اینکه دولت با آغاز طرح کارورزی دو هدف ورود به بازار کار برای فارغ‌التحصیلان و جذب 50 درصدی در محلی که به‌عنوان کارورزی مشغول به کار بودند هست، اظهار کرد: استان مازندران علی‌رغم اینکه قبلاً در طرح پایلوت طرح کارورزی قرار نگرفته بود در این طرح پیشرو است.

وی افزود: در بحث بند دال تبصره 16 امسال حدود 130 میلیارد تومان سهمیه تخصیصی کل استان است که با پیگیری‌های معاونت اشتغال و با تلاش بهزیستی و کمیته امداد بیش از 50 درصد پرداختی آن صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه رصد سامانه‌ای ملی است که گاهاً با مشکلاتی روبه‌رو بوده است، تصریح کرد: این برای ثبت نکردن اشتغال دستگاه‌ها کافی نیست چراکه کارنامه ما در پایان سال بحث سامانه رصد و میزان اشتغال است.

این مسؤول ادامه داد: دولت در حوزه اشتغال 970 هزار نفر را در سال 96 تعهد کرد که حدود 44 هزار نفر سهم استان مازندران است و هر شهرستان بر اساس میزانی سهمیه‌ای که دارد باید آن را به انجام برساند.

اصغری با بیان اینکه اعتبارات بند الف و ب تبصره 18 قانون بودجه سال 96 به بانک‌های کشور ابلاغ‌ شده و قرار است مدیران بانک‌های کشور به مدیران بانک‌های استانی ابلاغ کنند، تأکید کرد: از صندوق توسعه ملی برای حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی هم تسهیلات روستایی در نظر گرفته‌ شده که در صورت ابلاغ از این بخش اعتبارات توجه ویژه‌ای به روستاها می‌شود.

وی افزود: مهارت‌آموزی در محیط واقعی طرحی است که فنی و حرفه‌ای متولی آن است که 145 کارگاه جهت اجرای این طرح موفق عمل کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تأکید بر اینکه فرهنگ جوانان باید به کارآفرینی و اشغال برگردد، تصریح کرد: مقام معظم رهبری یکی از اصول اصلی اقتصاد مقاومتی را مردمی کردن کار می‌دانند.

این مسؤول در ادامه ضمن بیان اینکه کاریابی‌ها فقط در معرفی به کارگاه فعالیت نکنند و در حوزه مشاوره اقداماتی انجام دهند، گفت: شهرستان سیمرغ مرکز مشاوره ندارد و افرادی که شرایط لازم برای ایجاد مرکز مشاوره رادارند به ما مراجعه کنند.

اصغری با بیان اینکه طرح تکاپو در دو رسته کشاورزی در حوزه‌های زنبورداری و گردشگری و آی سی و آی تی در مازندران کارنامه خوبی دارد، خاطرنشان کرد: روستاها مزیت خوبی در سیمرغ دارند، روستاهای دارای توانمندی در حوزه‌های مختلف به اداره‌کل معرفی تا راهنمایی‌های لازم در حوزه تشکیل تعاونی‌ها شود.

در ادامه معاون اشتغال اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در ادامه این جلسه اظهار کرد: دولت، مجلس و قوه قضاییه برای صیانت از اقتصاد موجود و در راستای توسعه اشتغال گام‌های خوبی برداشتند.

رضا عبدی با اشاره به اینکه گروهی از مردم‌دوست دارند در واحدی مشغول به کارشده و مزد دریافت کنند و گروهی دیگر هم دوست دارند برای خودکار کنند، تصریح کرد: دولت برای دو بخش تسهیلاتی را در نظر گرفته است.

وی افزود: بخشی از نگاه دولت توسعه کسب‌ و کارهایی است که با آموزش کوچک و تجربه همچنین وصل کردن به بازار می‌توان آن را فعال کرد.

معاون اشتغال اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه دولت در نظر دارد در دو قالب تبصره 18 و 1.5 میلیارد دلار اشتغال روستایی به ظرفیت‌های موجود کمک کند، عنوان کرد: خیلی از ظرفیت‌ها در مجموعه شهرستان توزیع‌ شده است.

وی در پایان گفت: آمادگی این را داریم که به شهرستان‌ها نیز کمک کنیم.

انتهای پیام/86036/ج

اشتغال اینکه مازندران تعاون اجتماعی ادامه توسعه تصریح مدیرکل کارورزی افزود اداره‌کل تولید شهرستان اصغری استان موجود سیمرغ اشاره مسؤول دارند تبصره روستایی بانک‌های مشاوره بازار اقتصاد ایجاد به‌عنوان حوزه‌های اظهار ابلاغ تأکید روستاها معرفی گروهی معاون مقاومتی مدیران کارگاه اعتبارات رهبری نیروی مختلف دستگاه‌ها مشغول میلیارد پایان کارنامه گرفته باشیم