مازندشورا: ساری - مدیر برترین گروه موسیقی اولین جشنواره لیلم گفت: نسل جدید نیازمند برگزاری جشنواره هایی نظیر لیلم است زیرا موسیقی اصیل همواره اثرگذار است.

مازندشورا:سعدی صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه دومین جشنواره موسیقی لیلم اظهار داشت: برگزاری جشنواره هایی با موضوع  نگاه ویژه به موسیقی محلی می تواند بخشی از فرهنگ بومی یک منطقه را حفظ و انتقال دهد.

وی با اشاره به اینکه موسیقی مازندران در چند دهه‌ اخیر با تلاش استادان بزرگ و عاشقی مانند «احمد محسن‌پور» و «جهانگیر نصری اشرفی» و«حسین طیبی» روند رو به بهبودی داشته است، گفت: از دیر باز موسیقی جزو جدایی‌ناپذیر زندگی مردم مازندران بوده و هست و هنوز مانند گذشته موسیقی کار، شادی، عزا و... داریم که این موضوع برخاسته از زندگی روزمره‌ مردم و با توجه به جغرافیای زندگی آن‌ها است.

وی افزود: هر چند موسیقی مدرن و پاپ نیز جایگاه و شرایط خاص خود را دارد ولی موسیقی اصیل و بومی با گذشت زمان و پیشرفت‌ها، همیشه اثرگذاری و مخاطب خاص خود را دارد و خواهد داشت، هنرمندان بومی نقش به‌سزایی در تغییر این ذائقه دارند.

 مدیر گروه موسیقی بومی سلیم یادآورشد: توجه به موسیقی بومی و در نظر گرفتن برنامه‌های سازماندهی شده برای اجرای پرشمار و سالانه این تغییر اثرگذار خواهد بود، البته نباید از نقش حمایت دولتی و در اختیار قرار دادن امکانات غافل شد.

صادقی ضمن تاکیدبر تاثیر برگزاری جشنواره های موسیقی بومی در کمک به شناخت فرهنگ یک منطقه خاطرنشان کرد: نسل جدید نیازمند برگزاری چنین جشنواره‌هایی است تا به کمک دستاوردها و برنامه‌های آن بتواند بخشی از فرهنگ بومی مازندران را در قالب موسیقی حفظ کند و گسترش دهد.

وی افزود: انتخاب درست اشعار، اجرای درست و بنیادی موسیقی و همچنین شناخت حال و احساس نسل امروزمی تواند گرایش جوانان به موسیقی بومی را دوچندان کند.

مدیر برترین گروه موسیقی نخستین جشنواره «لیلم» اظهار کرد:جشنواره ای مانند "لیلم"  فرصتی برای سنجش توانایی گروه‌های هنری نیز هست زیرا که برگزاری درست و داوری عادلانه آن انگیزه‌های بیشتری برای ادامه راه به هنرمندان می‌دهد و نسل‌های جوان با تکیه بر دانش برگزارکنندگان و داوران راه هموارتری برای رسیدن به هدف خود پشت سر می‌گذارند.

صادقی خاطرنشان کرد: موسیقی‌های اقوام به‌ویژه موسیقی مازندران، پتانسیل لازم برای خلق آثار جدید متناسب با سلیقه‌ مخاطبان امروز را دارد، در غیر این صورت موسیقی و حتی فرهنگ یک منطقه درجا خواهد زد و در نهایت از گردونه‌ی اجرا و رقابت حذف خواهد شد، در طول تاریخ هیچ‌وقت این‌گونه نبوده و نیست.

مدیر گروه موسیقی بومی سلیم یادآورشد: جبران کمبودهای مالی، بسط فضاها برای اجرای موسیقی و کنسرت‌های محلی، اختصاص سالن‌ها مجهز و بزرگ با هزینه‌ کم برای گروه‌ها و مخاطبانشان می تواند انگیزه زیادی برای هنرمندان بومی ایجادکند.

موسیقی جشنواره فرهنگ لیلم برگزاری مازندران هنرمندان مانند زندگی منطقه اجرای صادقی تواند شناخت خاطرنشان همیشه برنامه‌های افزود اثرگذار برترین اظهار تغییر یادآورشد