مازندشورا: ساری - رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ساخت ۱۱۰ تخت ویژه و ۱۴ کلینیک ویژه را از برنامه های مهم طرح تحول سلامت در استان بیان کرد.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس موسوی پیش ازظهر شنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه در دولت یازدهم برنامه تحول سلامت بر برنامه های بهداشتی و درمانی تمرکز داشته است اظهار داشت: هرچه قدر نتوانیم از سیستم های پیشگیری استفاده کنیم، بیماری تولید می شود و از اینرو تمرکز بر حوزه درمانی و بیمارستانی بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه قدمهای موثری در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته است گفت: طبق سیاست های وزارت بهداشت برنامه تحول سلامت تداوم می یابند و تمرکز در این دولت بر حوزه بهداشت و آموزش پزشکی خواهد بود.

وی با اشاره به افزایش ۱۱۰ تخت ویژه در طول برنامه تحول سلامت استان مازندران گفت: با توجه به شرایط و گذار بیماری ها، نیاز ما به تخت های ویژه در حال افزایش است.

موسوی شمار تخت های ویژه را در استان مازندران ۶۷۲ تخت اعلام کرد و گفت: در مجموع دو هزار و ۸۲۰ تخت فعال در استان در وجود دارد و ۸۵۰ تخت بخش خصوصی و تامین اجتماعی نیز مشارکت دارند.

وی تحت های ویژه را شامل آی سی یو، سی سی یو و غیره اعلام کرد و گفت: توسعه ویزیت های سرپایی و خدمات سرپایی از دیگر اقدامات دولت به شمار می رود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، طراحی ۱۳ کلینیک ویژه را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: تاکنون هفت پروژه افتتاح شده و شش پروژه باقی مانده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، ترویج زایمان طبیعی را از دیگر برنامه های تحول سلامت برشمرد و گفت: یکی از مشکلات موجود در این طرح، نبود مکان های و زیرساخت های ساختمان بوده است ازاینرو نسبت به طراحی هشت بلوک زایمانی با متراژ چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع از دیگر فعالیت ها بوده است.

وی از اورژانس ها به عنوان پیشانی خدمات دانشگاه علوم پزشکی یاد  کرد و گفت: توسعه کمی و کیفی بخش های اورژانس از جمله برنامه ها به شمار می رود تا به استانداردسازی لازم برسیم.

وی تعداد تخت های اورژانس بیمارستانهای دولتی را ۲۷۰ تخت برشمرد.

مازندران برنامه پزشکی دانشگاه سلامت بهداشت استان افزایش تمرکز اورژانس برشمرد اقدامات خدمات سرپایی پروژه طراحی بیماری موسوی بیمارستانی اینکه درمانی اعلام توسعه