مازندشورا: محمد درافشانی در مراسم تجلیل از برگزیدگان دومین جشنواره کیک و شیرینی های سنتی قزوین که در این سازمان برگزار شد از بانوان برگزیده دومین جشنواره کیک و شیرینی های سنتی خواست تا ایده ها و پیشنهادات خود را برای اجرای هر چه بهتر و با کیفیت تر چنین جشنواره هایی به سازمان ارائه دهند.
وی افزود: برگزاری جشنواره هایی نظیر شیرینی های سنتی منجر به انتقال تجربیات نسل گذشته به نسل جوان در حوزه شیرینی های سنتی و بومی شهر قزوین و همچنین زنده نگهداشتن سنتها می شود.
آریان، معاون فرهنگی هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین نیز در این مراسم گفت:بخش جشنواره ها با رویکرد برند سازی شیرینی ها و غذاهای سنتی قزوین در برنامه های سال ۹۷ این سازمان پررنگ تر دیده شده است.
صادق آریان از راه اندازی کارگروه غذاها و شیرینی های سنتی قزوین با حضور افراد صاحب سبک و مجرب در این سازمان خبر داد و افزود: یکی از خروجی های این کارگروه چاپ مجله دوزبانه انگلیسی و فارسی همراه با لوح فشرده خواهد بود.
وی اظهار کرد:۳۵۰ نفر از بانوان قزوینی در دومین جشنواره کیک و شیرینی های سنتی قزوین شرکت کرده بود که پس از داوری ۱۰ نفر برگزیده شدند.