از 56 واحد صنعتی در شهرک شورمست 3 واحد فعالند/ به دنبال ارتقاء سلامت در سطح شهرستان سوادکوه هستیم/ ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری پل‌سفید

اختصاصی مازندشورا: از بیش از 56 واحد صنعتی در شهرک شورمست متاسفانه دو یا سه واحد آن هم نه با تمام ظرفیت در حال کار هستند. وضع صنعت و اقتصاد مناسب نیست اما متاسفانه یک سری از دوستان که در این شهرک وام گرفتند آن را سرمایه‌گذاری نکردند و این موضوع باعث شد چرخ اقتصادی منطقه نچرخد و معلوم نیست الان کجا تشریف دارند

اختصاصی مازندشورا: مازیار راعی عضو شورای اسلامی شهر پل سفید در گفت‌وگوی اختصاصی با مازندشورا با اشاره به ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری پل‌سفید، گفت: در شهر پل سفید با توجه به اینکه ساخت‌سازها به اندازه‌ای نیست که از درآمد آن بتوان برای مسائل عمرانی شهر هزینه‌ای شود، از ابتدای تشکیل شورای شهر چهارم دیدگاه ما این بود که درآمدهای پایدار برای شهر ایجاد کنیم.

 

لزوم ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری

وی با اشاره به تاسیس دو جایگاه CNG در پل‌سفید، افزود: از ابتدای دوره چهارم شورای شهر کار دریافت مجوز، ساخت و افتتاح دو جایگاه CNG که متولی آن شهرداری است اقدام شد و اکنون در دست بخش خصوصی است و به بهره‌برداری رسیده است. با این کار علاوه بر ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری پل سفید، برای جوانان شهر هم ایجاد اشتغال شد.

نائب رئیس شورای شهر پل سفید تصریح کرد: بحث بعدی پیرامون ایجاد آمد پایدار برای شهرداری، پیگیری برای گرفتن مجوز پمپ بنزین و گازوئیل برای شهر پل سفید بود که توانستیم مجوز آن را دریافت کنیم و مطالعات لازم انجام شده و ان‌شاالله تا قبل از سال پروژه آن شروع می‌شود.

وی افزود: پیگیری و خرید زمین و گرفتن مجوز برای تاسیس فرآورده‌های بتنی کار دیگر شورای شهر بود تا علاوه بر اشتغال جوانان، درآمد پایداری برای شهرداری ایجاد شود.

راعی با اشاره به لزوم گسترش صنعت توریسم، گفت: رو در روی پارک جوان در منطقه کندوان چند هزار متر زمین خریداری کردیم و به دنبال سرمایه‌گذار هستیم تا در آنجا پارک شهر (شهربازی) تاسیس کنیم.

 

ارتقاء سلامت در سطح شهرستان سوادکوه

عضو جوان شورای شهر پل سفید با اشاره به ارتقاء سطح درمانگاه پل سفید، گفت: در زمان حضور نماینده قبلی مجلس جناب آقای حسینی، دیداری با دکتر نوربخش رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور داشتیم تا در مورد ارتقاء سطح درمانگاه شهرستان پل سفید صحبت کنیم. این زمین توسط ملاکین آن منطقه برای ایجاد بیمارستان وقف شده بود اما در نهایت تبدیل به یک درمانگاه شد. آنها براساس معیارهایی از جمله جمعیت به این نتیجه رسیدند که شاخص‌های ایجاد بیمارستان را نداریم.

راعی افزود: توجیه ما این بود که این منطقه علاوه بر جمعیت شهر و روستاهای اطراف، جمعیت شناور بسیاری دارد و خواسته ما به عنوان مسئولین و شهروندان شهر، ارتقاء وضعیت بهداشت و درمان شهر است. در نهایت درمانگاه دو شیفته شد اما ما به دنبال کلینیک یا مرکز اورژانس هستیم که تبدیل به سه شیفت شود.

عضو کمیسیون معاملات شورای شهر پل‌سفید گفت: به دنبال این هستیم که یک درمانگاه تخصصی داشته باشیم که در این راستا جلسات مشترکی با دکتر جان بابایی داشتیم. این یکی از نیازهای شهر ما است که متاسفانه جان بسیاری از همشهریان ما به علت نبودن درمانگاه تخصصی در خطر است.

 

از 56 واحد صنعتی در شهرک شورمست 3 واحد فعالند

راعی نبود اشتغال برای جوانان را آسیبی برای منطقه دانست و افزود: به طول مثال از بیش از 56 واحد صنعتی در شهرک شورمست متاسفانه دو یا سه واحد آن هم نه با تمام ظرفیت در حال کار هستند. وضع صنعت و اقتصاد مناسب نیست اما متاسفانه یک سری از دوستان که در این شهرک وام گرفتند آن را سرمایه‌گذاری نکردند و این موضوع باعث شد چرخ اقتصادی منطقه نچرخد و معلوم نیست الان کجا تشریف دارند.

راعی در پایان افزود: همین قضیه باعث شد جوانان شهرستان ما به خاطر اشتغال به شهرستان‌ها یا استان‌های همجوار بروند که این آسیب است. همانطور که مستحضرید تمام شاخص‌ها و امکانات که قرار است به شهرستان‌ها بیاید براساس شاخص‌های جمعیتی است و اگر ما بحث اشتغال را حل نکنیم باعث می‌شود بیش از پیش شاهد مهاجرت و خالی شدن پل‌سفید باشیم.

مازیار راعی شورای شهر پل سفید نائب رئیس شورای شهر پل سفید شهرک صنعتی شورمست درآمد پایدار شهرداری پل سفید