اختصاصی مازندشورا: عبدالحسین کلبادینژاد، با بیان اینکه کمیسیونها در شورای استان، امسال منظمتر و بسامانتر از سالهای قبل شد، گفت: کمیسیونهایی چون کشاورزی زیرمجموعه کمیسیون توسعه قرار گرفتند که به سرپرستی دکتر محسنپور است. کمیسیون توسعه، کمیتهای به نام کمیته کشاورزی که بنده مسئول آن هستم.
آب و سوخت کشاورزان در اولویت کمیته کشاورزی
وی، با اظهار اینکه بنده در امور مختلف کمیسیون توسعه انجام وظیفه میکنم، افزود: غالب فعالیت من در بخش کشاورزی و امورات مربوط به آن هست که مهمترین اقدامات اخیر ما (قبل از ورود تابستان) مساله آب و سوخت کشاورزان بود که پیگیریهای لازم را در این زمینه انجام دادهایم. مسئول کمیته کشاورزی شورای استان، تصریح کرد: از دیگر فعالیتهای ما، فراهم نمودن بسترهای کاشت درختان مثمر در زمینهای شیبدار بود که خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه انجام شد.
کاشت گیاهان دارویی در نقاط مختلف استان
کلبادینژاد، ادامه داد: کاشت گیاهان دارویی مثل توت فرنگی، گل گاوزبان، بومادران، زوفا، آویشن باغی، آرتیشو، کنگر فرنگی، گل همیشه بهار، چای ترش، ملیسا، زعفران، گل مغربی، بابونه تبریزی، کدوکاغذی، گل محمدی، گل رز، مریمگلی، موسیر، اسطوخدوس و مرزن جوش در مناطق بالادست بود که در این زمینه اقدامات لازم انجام شد. روال کار این است که محصولات پس برداشت در گرمخانه خشک شده و برای فروش به شهرهای اصفهان، تهران، تبریز، کاشان و ... ارسال میگردد. مثلا در روستای ادوارد گلوگاه از زمینی سیصد متری حدود دو میلیون و پانصد تومان توت فرنگی و کدو برداشت و به بازار بهشهر عرضه شد یا به همت و تلاش دو جوان 1/2 هکتار از زمینهای شیبدار زیر کاشت هفده نوع گیاه دارویی قرار گرفت. ضمن اینکه انواع درختان گلابی، هلو، سیب، انگور، گردو، به و .... در زمینهای شیبدار انجام شده و متقاضیان جهت حمایت نیاز به تسهیلات دارند.
وی، تصریح کرد: امیدواریم که باز بتوانیم فرصتهای دیگری از استاندار و جهاد کشاورزی استان در جهت تمدید این طرحها بگیریم و حتی بتوانیم برای نقاط مختلف استان نیز به تناسب اقلیم منطقه خدماتی را به مردم فهیم استان ارائه دهیم.
لزوم توقف جلسات و همایشهای بیثمر
وی، با اشاره به مشکلات عدیده مردم، بیان کرد: انتظار ما از دولت و مجلس این است که در راستای فرامین رهبر انقلاب و شعار سال (اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل)، برگزاری جلسات و همایشهای اضافی و بیثمر متوقف شود، مسئولان ما بیایند ابتدا عمل کنند بعد گزارش دهند. عضو شورای چهارم مازندران، افزود: در حال حاضر بهترین راه این است که مسئولان کشور بسیجگونه و جهادی عمل کنند، عملکرد خود را به مردم گزارش دهند بعد بیایند در جلسات نتیجه و نقاط مثبت و منفی را منعکس و بررسی کنند که چه کردهاند! نه اینکه بیایند چپ و راست نشست و همایش برگزار کنند و «سخنان حضرت آقا» را تکرار کنند. اینگونه رفتار کردن به نظر من صحیح نیست.
تحقق رونق مازندران با تلاش جهادی مسئولان
جهادی باشد کلبادینژاد، با بیان اینکه امروز، روز همدلی و همراهی هست، گفت: رونق مازندران با تلاش جهادی مسئولان محقق می شود یعنی هر کسی در هرجایی که خدمت میکند (مثلا من و امثال من در زمینه کشاورزی، برخی در زمینه تولید، و... ) باید جهادی تلاش کند و اقدامات جهادی انجام دهد تا پاسخگوی نیازهای استان و کشور باشیم.
وی، با بیان اینکه همکاریها و همدلیها در شورای چهارم استان خوب و رضایتبخش است، اظهار کرد: با درایت آقای رئیس (کمال آقامیری) و همکاری دوستان دوره خوبی را شاهد بودیم یکی از ویژگیهای مثبت شورای استان این دوره این است که غالب اعضای آن تحصیلکرده و پا بکار هستند تحصیلات عالیه در حد کارشناسی ارشد و دکترا بسیار تاثیرگذار و مهم است و انصافا همکاران در زمینههای مختلف در حال کار و تلاش هستند.
انتظار بهبود کشاورزی با حضور شاعری
مسئول کمیته کشاورزی شورای استان، در ادامه انتخاب دکتر شاعری را به عنوان رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس دهم را به فال نیک گرفت و گفت: با توجه به تخصص و تعهد ایشان و انجام کارهایی که ما از وی شاهد بودیم انتخاب وی برای استان و کشور عالی و امیدبخش هست. کلبادینژاد، افزود: بنده دکتر شاعری را فردی کارآمد و جهادی میبینم، استارت کارش در مجلس خوب و قابل قبول بوده و انتظار میرود در ادامه نیز در زمینه کشاورزی، آب و منابع طبیعی در کشور نتایج مثبت و ارزندهای را شاهد باشیم.
لزوم توجه به کشاورزی به جای امور غیرمهم
وی، در پایان با تاکید بر توجه ویژه به بخش کشاورزی استان، خطاب به مسئولان مربوطه و رسانهها، اظهار کرد: به نظر من ضروری است که عزیزان ما همه کارهای غیرمهم خود را کنار بگذارند و بحث کشاورزی را که مهمترین عامل رشد یک کشور هست را مورد توجه ویژه قرار دهند رسانهها نیز اخبار، موانع و پتانسیلهای آن را بجا و مناسب پوشش دهند تا در ادامه شاهد اقدامات خوبی در این رابطه باشیم و با رونق کشاورزی، هم بخش بزرگی از معضل اشتغال استان را حل کنیم و هم اقتصاد استان را پویا کنیم.
این مطلب در شماره سوم هفته نامه موثق (3 مرداد 95) منتشر شده است