گذر تاریخی ساری از پل ناامیدی

اختصاصی مازندشورا: آنچه که در چندسال اخیر شاهد اجرای آن در شهر ساری هستیم، نوید روزهای خوشی از تاریخ این سرزمین کهن را می‌دهد. اجرای طرح‌های مبتکرانه با همت نخبگان شهر و با هدایت و پشتیبانی نهادهایی مانند شهرداری و فرمانداری شهرستان ساری، گامی مهم در راستای نهادینه کردن فرهنگ "شاد زیستن" می‌باشد

اختصاصی مازندشورا: مجید قربانی*- آنچه که در چندسال اخیر شاهد اجرای آن در شهر ساری هستیم، نوید روزهای خوشی از تاریخ این سرزمین کهن را می‌دهد. اجرای طرح‌های مبتکرانه با همت نخبگان شهر و با هدایت و پشتیبانی نهادهایی مانند شهرداری و فرمانداری شهرستان ساری، گامی مهم در راستای نهادینه کردن فرهنگ"شاد زیستن" می‌باشد. طبق نظر کارشناسان حوزه اجتماعی و شهری، یکی از معیارهای اساسی در بالابردن شاخص "امید به زندگی" در بین جوامع شهری، همانا "شادزیستن" است. در این راستا، اجرای طرح‌های شاد در شهر ساری و استمرار این روند، نشان از عزم جدی مسئولین شهرستان به ارتقای شاخص امید به زندگی دارد. شهرستان ساری با توجه به شرایط خاص اقلیمی و موقعیت ممتاز جغرافیایی، قابلیت تبدیل شدن به یک الگوی تمام عیار بویژه در حوزه توریستی وگردشگری به عنوان شهری شاد و پرنشاط، برای سایر شهرهای کشور را دارد.

البته به نظر می‌آیدکه، از منظر اقتصادی، با مدنظر قرار دادن مکانیزم‌های مناسب، زمینه برای ایجاد شغل و بهره برداری مردم شهرستان از این طرح‌ها تا ابتدای قرن پانزدهم شمسی، فراهم خواهد شد. امیدکه با گسترش اجرای چنین برنامه‌های هوشمندانه‌ای، شاهد تحقق هدف تبدیل شهر ساری به شهر شاد مدل۱۴۰۰ با عبور تاریخی از پل‌های ناامیدی باشیم.

* استاد دانشگاه، محقق و پژوهشگر در حوزه‌های اجتماعی و شهری

مجید قربانی کاندیدای شورای شهر ساری انتخابات در ساری انتخابات شورا در ساری