مازندشورا: رئیس انجمن جهانی جراحی مغز و اعصاب گفت: برای نخستین‌بار در جهان بخش توانبخشی مغزی با ایجاد محیط آهن‌ربایی برای احیای سلول‌های مرده مغزی در ایران انجام می‌شود.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از بابل، پروفسور مجید سمیعی بعدازظهر امروز در آیین افتتاحیه ساختمان دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه احداث دانشکده توانبخشی امری ضروری بود، اظهار کرد: ایجاد دانشکده توانبخشی برای بیماران به‌ویژه بیمارانی که ضایعات جسمی بعد از بیماری و تصادف دارند امری ضروری بوده و می‌توان با تکیه بر علم و دانش سلامتی بیماران را به آنها برگرداند.

وی افزود: نیاز است در ادامه این اقدام ارزنده رشته توانبخشی نیز در این دانشگاه آموزش داده شود و مهارت‌های لازم را از همه نقاط جهان آموخت.

رئیس انجمن جهانی جراحی مغز و اعصاب با اشاره به اهمیت بخش توانبخشی مغز بعد از کاهش عملکرد برای احیا مجدد آن، تصریح کرد: برای نخستین‌بار در جهان با فعالیت در حوزه توانبخشی مغز، گروهی تشکیل دادیم تا سلول‌های مغزی که بر اثر تصادف یا سکته مغزی دچار مشکل می‌شوند را با ایجاد محیط آهن‌ربایی در مغز، سلول‌ها را احیا کنیم.

این مسؤول با بیان اینکه افتخار من شاگردان من هستند، خاطرنشان کرد: هیچ چیز برای من با ارزش‌تر از شاگردان من نیستند و برعکس پزشکان جهان که می‌گویند روی شانه اساتید ایستاده‌ایم معتقدم روی شانه شاگردان خود ایستاده‌ام و اگر این شاگردان نبودند به این درجه علمی نمی‌رسیدم.

سمیعی یادآور شد: هرگز گمان نبرید کسانی که همه چیز را برای خود می‌خواهند به جایی می‌رسند و یا محبوب جامعه می‌شوند بلکه باید فرد به دو سلاح علم و همت مجهز باشد.

وی ادامه داد: در کشور ما امکانات زیادی برای دانشجویان فراهم شده و وجود 5 هزار دانشجو در کشور گواه این امر است، اما جای بسی افتخار است که دختران ما کمی پیش قدم‌تر از پسران در حوزه علمی حضور دارند تا جایی که افتخار می‌کنیم بزرگ‌ترین برنده جایزه علمی ریاضی دنیا را دختر 37 ساله ایرانی کسب کرد، ملت ما از نظر منابع انسانی بسیار قوی است اما دانش به تنهایی کافی نیست و باید با همت و تلاش به درجات بالا دست یافت و در این مسیر هر چه دانش بیشتر می‌شود وظیفه اخلاقی نیز بالاتر می‌رود.

رئیس انجمن جهانی جراحی مغز و اعصاب با اشاره به اینکه 30 دانشجوی چینی تحت تعلیم من هستند، گفت: امروز شهروند افتخاری کشور چین هستم و بیمارستان هزار تختخوابی چین به اسم من راه‌اندازی شد.

این مسؤول اضافه کرد: این مسئله مهم بیانگر این واقعیت است که ما نباید واردکننده چینی باشیم بلکه ایران به چین صادر کند.

سمیعی با اشاره به اینکه امروز قرار بود بزرگ‌ترین جایزه علمی سال در مالزی به من اهدا شود ولی سفر به مازندران را ترجیح دادم، تصریح کرد: امروز با افتخار این جایزه را به مازندران اهدا می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: سفارش من به همه دانشجویان داشتن تمرکز افکار برای درک عمیق و دوری از سطحی‌نگری است، افرادی که همزمان چند کار را بدون تمرکز انجام می‌دهند افراد موفقی نمی‌شوند.

 رئیس انجمن جهانی جراحی مغز و اعصاب در پایان خواستار ارتباط علمی بین دانشگاه مازندران و گیلان برای رسیدن به موفقیت علمی شد.

به گزارش فارس، تفاهم‌نامه همکاری علمی و پژوهشی بین پروفسور سمیعی و دانشگاه علوم پزشکی بابل منعقد شد و دکتر سمیعی عضو افتخاری هیأت علمی این دانشگاه شد.

انتهای پیام/6009/صا40

توانبخشی دانشگاه سمیعی اشاره افتخار شاگردان اینکه امروز دانشکده جراحی انجمن اعصاب پروفسور جایزه مازندران جهانی ایجاد تمرکز دانشجویان افتخاری مسؤول بزرگ‌ترین خاطرنشان ادامه پزشکی گزارش سلول‌های ضروری بیماران تصریح دارند تصادف می‌شوند