مازندشورا: رئیس حوزه هنری مازندران اگر در مازندران تئاتر شهر ایجاد شود وضعیت هنر نمایشی در استان ارتقا می‌یابد،گفت: برگزاری جشنواره‌های سنتی عامل موثری در جلوگیری از زوال هنرهای غنی کشور است.

مازندشورا:سینا دلشادی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساری با اشاره به برگزاری جشنواره تئاتر کودکان و نوجوانان در مازندران اظهار کرد: برای اجرای نمایش و برگزاری جشنواره‌های تئاتر نیازهای زیرساختی در مازندران احساس می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اجرای نمایش نیاز به فضای تخصصی ویژه دارد، افزود: وجود سالن آمفی تئاتر اثر مستقیم بر کیفیت اجرای نمایش دارد بنابراین توجه به زیر ساخت‌ها در هنر نمایش مهم و ضروری‌تر از سایر رشته‌ها و گرایش‌های هنری است.

رئیس حوزه هنری مازندران با بیان اینکه نیاز است در استان به زیر ساخت‌های هنر نمایشی توجه شود، اضافه کرد: مازندران از استان‌هایی است که بیشترین دانش‌آموخته رشته‌ هنرهای نمایشی را دارد با توجه به استعداد فراوان و کم‌نظیری در عرصه این هنر وجود دارد نیاز است فضای تخصصی به‌صورت ویژه با کارکرد مشخص در مرکز استان دیده شود.

این مسؤول با تاکید براینکه ایجاد فضا و مکانی به‌عنوان تئاتر در مازندران از ضروریات رشته نمایش و هنرهای نمایشی است، گفت: مازندران به لحاظ گردشگرپذیر بودن برگزاری جشنواره‌های ملی فضایی را ایجاد می‌کند تا هنرمندان در قالب گردشگر هنری وارد استان شوند و این عامل می‌طلبد تا به زیر ساخت‌های جشنواره‌ای توجه ویژه‌ای شود.

دلشادی خاطرنشان کرد: مازندران در عرصه ملی خدمات فرهنگی ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه اگر در مازندران تئاتر شهر ایجاد شود وضعیت هنر نمایشی در استان تغییر می‌یابد، تصریح کرد: برگزاری جشنواره‌های سنتی عامل موثری در جلوگیری از زوال هنرهای غنی کشور است.

رئیس حوزه هنری مازندران جشنواره تیرنگ که از سوی حوزه هنری مازندران برگزار شد را ریشه‌دارترین جشنواره ملی در کشور دانست و ادامه داد: در سه سال اخیر به‌منظور حفظ و احیای آداب، آئین، رسوم و سنن ایرانی در حوزه‌های دینی و ملی برای توجه به جلوگیری از روبه زوال رفتن هنرها در کشور برگزار می‌شود.

این مسؤول با اشاره به اینکه کارکرد موثر هنر را می‌توان در احیا سبک زندگی مشاهده کرد، اظهار کرد: در هنر توجه به آداب و رسوم با رویکرد مخاطب کودک و نوجوان برای حفظ آثار و ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی باید استفاده شود.

دلشادی با تاکید براینکه هنر داستان‌نویسی هنری رو به رکود است، گفت: تنها هنری که بیش از سایر رشته‌ها باید به آن توجه شود داستان‌نویسی است که حوزه هنری مازندران کارگاه آموزشی را با عنوان راوی در مازندران شروع کرده است.

انتهای پیام/86006/صا30

مازندران تئاتر نمایش نمایشی استان اینکه برگزاری جشنواره داستان‌نویسی دلشادی هنرهای جشنواره‌های اجرای اشاره ایجاد جلوگیری ایرانی زندگی براینکه برگزار رشته‌ها تخصصی اظهار ساخت‌های کارکرد مسؤول تاکید