مازندشورا:دلاور حیدرپور امروز در گفتوگو با خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: تاکنون 3 هزار و 421 طرح کشاورزی در سامانه بهینیاب به ثبت رسیده است که برای 11 هزار و 632 نفر ایجاد اشتغال میشود.
وی افزود: یکهزار و 340 طرح در ستاد تسهیل به بانکهای عامل معرفی شدند که 72 میلیارد و 395 میلیون تومان برای 328 طرح پرداخت شد که برای 762 نفر اشتغالزایی میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مهلت ثبتنام در سامانه بهینیاب تا پایان شهریورماه بوده است، ادامه داد: سقف اعتبار استان در سامانه بهینیاب 470 میلیارد تومان است.
این مسؤول با اشاره به اینکه بخش کشاورزی مازندران رتبه نخست جذب اعتبارات را در کشور دارد، بیان کرد: جایگاه کشاورزی در اقتصاد مقاومتی مناسب است بهگونهای که هر زمان در مازندران صحبت از اقتصاد مقاومتی میشود از حوزه کشاورزی سخن گفته میشود.
کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی به دنبال نقل و انتقال نباشند
حیدرپور اضافه کرد: اقتصاد مازندران وابسته به کشاورزی است و اشتغال در حوزه کشاورزی از سهم بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه باید از ظرفیتهای خالی در بخش کشاورزی به نفع بهرهبرداران استفاده شود، گفت: کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی به جای اینکه به دنبال نقل و انتقال به سایر شهرستانها باشند به دنبال انجام فعالیتهای فنی و تخصصی در حوزه کشاورزی باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: با هیچگونه نقل و انتقال و جابهجایی کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی موافقت نمیکنم و کارشناسان باید با جدیت تمام به انجام امور محوله بپردازند و تمامی فعالیتهای روزانه آنان در دفاتر ثبت شود و مدیران نظارت و بازبینی بر کار آنان داشته باشند.
این مسؤول با بیان اینکه کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی تمام وقت باید در عرصهها حضور داشته باشند و آمار و اطلاعات مزارع را اعم از برنج، کلزا، گندم، جو، سویا، باغ و سایر محصولات کشاورزی بهصورت دقیق ارائه دهند، ادامه داد: هیچگونه کوتاهی در این زمینه از مراکز قابل پذیرش نیست و مراکز توسط مدیران باید مورد پایش قرار گیرند.
رتبه نخست مازندران در جذب اعتبارات مکانیزاسیون در کشور
حیدرپور از مراکز جهاد کشاورزی خواست آمار در بخش کشاورزی باید بهگونهای باشد که بیش از 90 درصد قابل اتکا باشد و میزان تولید، خرید و سطح زیرکشت محصولات همخوانی داشته باشد.
وی تصریح کرد: ارائه آمارها باید بهگونه باشد که استدلال منطقی داشته باشد و روزانه پایش شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه خسارتهای طوفان به فرمانداریها گزارش داده شود، ادامه داد: خسارتدیدگان برای دریافت غرامت باید به فرمانداریها مراجعه کنند.
این مسؤول درباره تخصیص اعتبارات مکانیزاسیون به بخش کشاورزی مازندران، افزود: متوسط جذب اعتبارات مکانیزاسیون کشور حدود 20 درصد است در حالی که مازندران 48 درصد اعتبارات بخش مکانیزاسیون را جذب کرده است و رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده است.
حیدرپور در پایان گفت: تشکیل میز خدمت مشترک جهاد کشاورزی با بانک کشاورزی از ابتکارات جهاد کشاورزی مازندران بود که در جذب بهتر مکانیزاسیون نقش اساسی داشته است.
انتهای پیام/86035/صا40