مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، یارعلی نیازی پیش از ظهر امروز در همایش فرماندهان و رؤسای کلانتری و پاسگاههای با بخشداران، دهیاران و شوراها با مؤسسات خدمات حفاظتی و مراقبتی بهمنظور ارتقا امنیت اجتماعی که در سالن الغدیر فرماندهی انتظامی مازندران برگزار شد،اظهار کرد: پلیس در هفته ناجا بهمنظور ارتباط بیشتر با مردم توام با پاسخگویی شماره 197 به مدت هفت روز در هفت مسجد با مردم دیدار چهره به چهره دارد.
وی با اشاره به اینکه در دیدار مردمی پلیس بهصورت تخصصی به مشکلات مراجعه کنندهها رسیدگی میشود، افزود: آموزش همگانی، افتتاح پروژهها در جویبار و شهرستان محمودآباد، اهدای خون، برگزاری مسابقات ورزشی، نشستهای تخصصی با هیأتها مذهبی، دیدار با نماینده ولیفقیه و ائمه جمعه و جماعات در استان از سری فعالیتهای پلیس در هفته ناجا است.
معاون هماهنگکننده فرماندهی انتظامی مازندران با بیان اینکه در بخش ماموریتی برخی افراد پلیس را بهطور کامل نمیشناسند، اضافه کرد: پلیس در بخش مأموریتی خود در حوزه مبارزه با مواد مخدر، یگان ویژه، پلیس راه، راهنمایی و رانندگی زیر نظر نیروی انتظامی به جامعه خدماترسانی میکند.
این مسؤول گفت: نیروی انتظامی به تنهایی نمیتواند امنیت کامل را ایجاد کند در این بخش همکاری همه دستگاههای اجرایی لازم است.
نیازی با اشاره به اینکه با تشکیل کمیته امنیتی در روستاها چالشها و مشکلات مطرح و بررسی میشود، ادامه داد: خدماترسانی مطلوب پلیس با همکاری و مشارکت همه اقشار جامعه میسر میشود.
وی با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم تصریح کرد: مردم در اجرای عزاداری ماه محرم برای ایجاد امنیت و نظمبخشی با پلیس همکاری کنند.
معاون هماهنگکننده فرماندهی انتظامی مازندران، با تاکید بر اینکه در ایام عزاداری حسینی با مشارکت اجتماعی باید جوانان به سمت مساجد و تکایا هدایت شوند، افزود: طی سالهای اخیر داربست و چادرهایی در قالب حسینیهها خیمه نصب میشود که به طور متوسط حدود 2 هزار جوان در این اماکن عزاداری میکنند که باید با همکاری هیأتهای مذهبی این روند در حسینیهها، تکایا و مساجد انجام شود.
این مسؤول نصب دوربین در مبادی ورودی و خروجی روستاها را مورد تاکید قرار داد و گفت: بهمنظور کاهش سرقت، حوادث و ایجاد امنیت در روستاها پوشش تصویری باید ایجاد شود.
نیازی با اعلام اینکه تخلفات در روستاها حدود نیم درصد است، افزود: برای این نیم درصد از جمعیت باید با مشارکتهای مردمی و پایش تصویری به صیانت از حریم عمومی و شخصی که موجب همکاری با پلیس میشود روی آوریم.
وی به فعالیت پلیس فتا در جامعه اشاره و بیان کرد: سالهای اخیر با وجود رسانههای الکترونیکی و دسترسی آسان به اینترنت شبکههای مجازی پلیس فتا در این حوزه توفیقات خوبی را کسب کرده است.
معاون هماهنگکننده فرماندهی انتظامی مازندران با اشاره به اینکه پلیس با آگاهی بخشی به جامعه میتواند در کاهش انواع سرقتها موثر شود، افزود: پول و طلا بیشترین اموالی است که به سرقت میرود و باید مردم با آگاهی کامل اینگونه سرمایه را به امانات بانکها بسپارند.
نیازی در پایان تکریم ارباب رجوع از سوی پلیس را مورد تاکید قرار داد و گفت: خوشایندسازی محیطی از سری مواردی است که در پاسخگویی به ارباب رجوع باید مورد توجه کلانتریها و پاسگاهها قرار گیرد.
انتهای پیام/86006/صا40