اختصاصی مازندشورا: در ادامه پرونده مازندشورا مبنی بر گفتگوهای زنجیرهای با بزرگان احزاب و جریانات سیاسی شهرهای مختلف مازندران، اینبار جهت آگاهی از آخرین وضعیت (تحرکات نامزدهای احتمالی، جریانهای شهری و فعالان سیاسی و احزاب) انتخابات شوراهای اسلامی در شهر آمل به سراغ محسن نورانی (رئیس شورای اصلاحطلبان شهرستان آمل) رفتیم و در این باره گفتوگو کردیم که مشروح آن از نظرتان میگذرد:
تاثیر آرای قومی-قبیلهای نهایتا 3 تا 5 هزار است
محسن نورانی، با بیان اینکه افراد زیادی در شهر آمل به صورت مستقل و ائتلافهای چند نفره اعلام آمادگی کردند، اظهار کرد: ما برای انتخابات این دوره برنامه خاص و ویژهای داریم برای همین جلسات زیادی برگزار کردیم اگرچه هنوز به جمعبندی نهایی نرسیدیم اما تمام تلاش ما این است که لیستی مستقل و واحد -ترجیحا از نیروهای سیاسی و متخصص اصلاحطلب و بعضا نیروهای متخصصی که مرامنامه ما را بپذیرند- ارائه دهیم.
وی، با اظهار اینکه نقش قومها و طائفهها در انتخابات شورای آمل، بیتاثیر نیست، افزود: در سالهای اخیر رقابتهای قومیوقبیلهای پررنگتر و تاثیرگذارتر از جریانها و گروههای سیاسی نبوده است و ورود بسیاری از اعضای شورا به ویژه در 2 دوره اخیر قومی و قبیلهای نبوده است.
رئیس شورای اصلاحطلبان آمل، تصریح کرد: تاثیر آرای قومی-قبیلهای نهایتا 3 تا 5 هزار است و نامزدها برای رایآوری و ورود به شورا نیاز به آرای دیگر اقشار و گروههای شهر دارند که آنها نیز غالبا ویژگیهای تجربهی سیاسی، تخصص و ... را لحاظ خواهند کرد.
امیدواریم در انتخابات شورا، تیغ تیز ردصلاحیتها را شاهد نباشیم
نورانی، درباره احتمال نامزدی برخی بزرگان اصلاحطلب بابل، گفت: قصد داریم از برخی چهرههای مطرح و تاثیرگذار در راستای بهبود اوضاع شهر بهره گیریم و امیدواریم در انتخابات شورای شهر، تیغ تیز ردصلاحیتها را شاهد نباشیم و انتخاباتی پررنگ و گستردهای را شاهد باشیم.
وی، ورود مستقل افراد به شورای شهر و نداشتن هیچ خط و ربط سیاسی را بزرگترین ضعف شورای فعلی و نحوه رایآوری آنها دانست و افزود: برخلاف بسیاری از صاحبنظران، بنده معتقدم که شورا سخت سیاسی است و نیاز به ورود افراد و مدیران سیاسی و فرهنگی دارد. چون این نهاد با ارگانهای سیاسی و قدرتی در تعامل است.
شورا جای افراد سیاسی و متخصص است
رئیس شورای اصلاحطلبان آمل، با اظهار اینکه در دنیای امروز افراد از طریق احزاب در انتخابات شرکت و اعلام نامزدی میکنند، تصریح کرد: حضور افراد بدون حزب و جریان در شوراها که به هیچ گروه و جریانی تعلق ندارند و به آنها پاسخگو نیستند، به ضرر مردم و تضعیف شورا است. نتیجه این میشود که چون آنها سلیقهای رفتار میکنند، کار شورا لنگ میماند. بهنظر من شورا جای افراد سیاسی و متخصص است.
نورانی، با بیان اینکه در دوره قبل انتخابات شورای آمل نامزدهای خاصی را حمایت سیاسی نکردیم، گفت: برای این دوره برنامه داریم به اینگونه که به هرکدام از احزاب فعال اصلاحطلب آمل (5 حزب)، یک سهمیه نامزدی میدهیم و بقیه نامزدهای لیست را از نامزدهای سایر گروهها به شرط پذیرش مرامنامه انتخاب میکنیم.
وی، تعداد نامزدهای احتمالی این دوره از انتخابات را بسیار بیشتر از دورههای قبل دانست و افزود: بخشی از علل تعدد نامزدها، گلایه از کارکرد شوراهای قبلی است و بخشی به این دلیل است که برخی فکر میکنند از این طریق میتوانند به پول و شهرت دست یابند که چنین تفکری صحیح نیست.