امروز سه شنبه 16 آذر 1395 ساعت 06:17:59

آرشیو ارتباط با ما ثبت نام کاندیدا

مازندشورا - مدیریت شهری و شوراهای اسلامی استان مازندران

کد مطلب : 7138 -تاریخ انتشار : سه شنبه 13 مهر 1395 -ساعت : 12:08

چاپ به اشتراگ گذاشتن

کارشناس ارشد تغذیه:

اسفناج پخته بعد از فریز سرطان‌زا می‏‌شود

مازندشورا: کارشناس ارشد تغذیه گفت: استفاده مجدد اسفناج پخته‌شده که فریز می‎شود باید خودداری کرد به این دلیل که نیترات آن در زمان فریز تبدیل به نیتریت شده که سرطان‌زا است.

مازندشورا:سید احمد ربیعی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری درباره ورود افراد سودجو به مباحث چاقی و کاهش وزن، اظهار کرد: برخی افراد سودجو تلاش دارند از این مقوله استفاده نادرست کنند.

وی تصریح کرد: این افراد تلاش دارند از افراد مشتاق لاغری با استفاده از روش‌های غیر علمی و کارشناسی نشده برنامه‌های غذایی و یا شیوه‌های نادرست را دیکته کرده و در نتیجه فرد پس از چند مدت نه تنها به نتایج مطلوب دست نمی‎یابد بلکه ممکن دچار عوارض شود.

کارشناس ارشد تغذیه خاطرنشان کرد: استفاده از داورهای غیرمجاز، معرفی دستگاه‌های لاغرکننده که تبعات فراوانی دارد، یا مطرح کردن داروهای گیاهی بدون شناخت از نحوه مصرف شیوه‌ای است که این روزها در استان مرسوم و معمول است که ممکن است آسیب‌های جبران‌ناپذیری به افراد وارد کند.

این مسؤول با اشاره به ورود برخی از افراد تحت عنوان درمان طب سنتی و استفاده از حجامت، بادکش، زالو درمانی برای کاهش وزن، افزود: افراد غیرکارشناس با ورود به این مباحث تنها به فکر تأمین منافع مالی خود هستند و مشکلات جدی به وجود می‎آوردند.

ربیعی بیان کرد: به عنوان نمونه یکی از افراد که اقدام به استفاده از زالو درمانی و بادکش می‏‌کرد دختر 16 ساله‌ای را تحت درمان قرار داد و نه تنها این دختر با این شیوه لاغر نشد بلکه دچار عوارض ناشی از حجامت و زالو درمانی شد.

وی با اعلام اینکه کاهش وزن متعارف برای فرد 70 تا 80 کیلو تنها یک کیلو در هفته به لحاظ علمی مجاز است، افزود: فرد 80 کیلو اگر ماهی سه تا چهار کیلو بیشتر لاغر شود در آینده دچار عوارض جدی می‎شود.

کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: کاهش وزن 10 تا 15 کیلو در یک ماه سبب کاهش ذخیره‌های مواد غذایی بدن و در نتیجه فشار بر روی سیستم‌های عصبی و نیز ایجاد افسردگی، ریزش مو، خرابی پوست و سبب افت چهره و چروک پوست می‎شود، از طرفی برگشت‌پذیری به دوره چاقی گذشته نیز وجود دارد.

این مسؤول ادامه داد: اگر 12 ساعت غذا به فرد نرسد، بدن نسبت به کاهش وزن مقاومت می‎کند.

ربیعی با اعلام اینکه علت چاقی فقط غذا نیست، گفت: مباحث ژنتیک، کم‌تحرکی، مشکلات هورمونی، کم‌کاری تیروئید، تنبلی تخمدان ممکن است از علل چاقی باشد که این موضوعات باید به خوبی بررسی شود.

وی ادامه داد: بهترین روش برای کاهش وزن بررسی علل چاقی، درست خوردن است، الزام به کم‌خوری یا نخوردن نمی‌‏تواند نسبت به کاهش وزن کمک کنند، از طرفی در کاهش وزن باید به تغییرات رفتاری نیز توجه کرد.

کارشناس ارشد تغذیه درباره نگهداری مواد غذایی در فریزر، تصریح کرد: غذای فریز شده ارزش غذایی بسیار محدود دارد، بخش اعظم از ویتامین غذای فریز شده از بین می‎رود.

ربیعی درباره استفاده مجدد از اسفناج پخته شده، گفت: از استفاده مجدد اسفناج پخته شده که فریز می‎شود باید خوداری کرد به این دلیل که نیترات آن در زمان فریز تبدیل به نیتریت شده که سرطان‌زا است.

انتهای پیام/86004/صا30


منبع : فارس - مازندران


لینک کوتاه مطلب :


برچسب ها : افراد - استفاده - کارشناس - ربیعی - غذایی - تغذیه - عوارض - درمانی - می‎شود - درباره - اسفناج - مباحث - مشکلات - افزود - بررسی - ادامه - اینکه - اعلام - بادکش - نتیجه - دارند - سودجو - سرطان‌زا - نادرست - تصریح - درمان - عنوان - مسؤول - حجامت -

نظر شما در مورد : اسفناج پخته بعد از فریز سرطان‌زا می‏‌شود

*

*


http://mazandconf.ir/

آخرین اخبارپربازدیدها

نه به کودک آزاری

کانال آپارات مازندشورا