مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از چالوس، سعیدرضا جندقیانبیدگلی بعدازظهر امروز در نشست ماهانه بخشدار با دهیاریهای بخش مرکزی چالوس با تأکید بر اینکه دهیاران باید با نمایندگان مجلس جلسات متعددی بگذارند، اظهار کرد: برای توسعه تحقق دو عنصر نهادسازی و تغییر رویکرد و تفکر ضروری است.
وی با اشاره به اینکه برخی از روستاها توانایی کار مشارکتی را ندارند، افزود: باید بپذیریم که اقتصاد مقاومتی چیز تازهای نیست بلکه از قبل نیز مورد توجه بود ولی امسال براساس فرمایشات رهبری باید بیشتر توجه شود.
معاون سازمان شهرداریها و دهیاریها با اشاره به توفیقات خوبی که در حوزه روستاها صورت گرفت، افزود: امروز دهیاران در زمینه شروع توسعه فعالیت کرده و از 13 سالی که از تشکیل سازمان دهیاریها میگذرد بالندگی در این زمینه بهخوبی احساس میشود.
این مسؤول با اشاره به برنامه دولت در زمینه اجاری کارها بهدست خود مردم، خاطرنشان کرد: تحقق این مبانی باید از عرصههای روستایی انجام میشد و با وجود تزریق منابع امروز دولت دیگر نگران کارهای خدماتی در روستاها نیست.
جندقیانبیدگلی با تأکید بر اینکه باید زمینه توسعه فضای پایدار در روستاها را فرام کرد، ادامه داد: در این زمینه سه استان آذربایجان شرقی، کرمان و لرستان را بهصورت پایلوت انتخاب کرده و با انتخاب بیش از 100 روستا در هر استان در مجموع 364 روستا برای تعیین محورهای توسعهای بررسی و قابلیتهایش احصا شد.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد توسعه و اشتغالزایی در سطح روستاها، تصریح کرد: در این زمینه وزارت کشور نیز قبول کرد تا در سه استان پایلوت پنج کار برای رساندن روستاها بهحد خودکفایی صورت پذیرد.
معاون سازمان شهرداریها و دهیاریها با بیان اینکه برای اجرای طرحهای اشتغالزایی قابل قبول در حال حاضر 100 میلیارد تومان تسهیلات و اعتبارات پرداخت میشود، اظهار کرد: پیگیری هماهنگی بین دستگاهی، أخذ مجوزهای لازم برای توسعه، ارائه تسهیلات با بازپرداخت هشت درصد، جلب مشارکت بخش خصوصی و کمک به مشارکت مردم و تسهیل در این زمینه با آموزش و ترغیب مردم از جمله تعهداتی است که وزرات کشور مسؤولیت پذیرش آن را عهدهدار شد.
این مسؤول با تأکید بر اینکه مبنای توسعه، زمینه اشتغال پایدار و توسعه فضاهای روستایی در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: تاکنون 8 هزار و 150 میلیارد تومان پول به 33 هزار و 500 دهیاری کشور تزریق شد.
جندقیانبیدگلی با اشاره به اینکه از این میزان 5 هزار و 180 میلیارد تومان در سه سال اخیر واریز شد، گفت: این رقم برای ایجاد توسعه پایدار کافی نیست و باید محورهای توسعه تمام روستاهای کشور پیدا شود.
انتهای پیام/86028/ن