مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان فریدونکنار، محمدرضا ضیایی امشب در کارگاه آموزشی تولیدات زنان روستایی اظهار کرد: ارزش غذایی گوشت سفید به مراتب از انواع گوشت قرمز بالاتر بوده و از طرفی دارای سلامت بالاتری است.
وی افزود: علاوه بر این گوشت سفید دارای کلسترول پایین تری نسبت به گوشت قرمز است و برای افرادی که دچار بیماریهای قلبی، عروقی هستند و یا از مشکلات کلیوی رنج میبرند مفید است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار تصریح کرد: همچنین گوشت طیور با طعم و مزه مطبوع، سهولت در طبخ و خوشمزگی در طعم و از طرفی به دلیل آگاهی یافتن بیشتر مردم نسبت به سلامت گوشت سفید و کمتر بودن خطرات آن نسبت به گوشت قرمز امروزه بیش از پیش مورد استفاده قرار میگیرد.
ضیایی بیان کرد: سرعت رشد بالا در طیور، ضریب تبدیل مناسب، ارزش غذایی گوشت طیور، تناسب اسیدهای آمینه موجود در آن، کلسترول پایین، کمتر بودن بیماریهای قابل انتقال از این گوشت به انسان نسبت به گوشت قرمز و خوشمزگی باعث شده است که گوشت طیور بیشتر و بیشتر در سبد غذایی خانوارها قرار گیرد.
وی ادامه داد: آموزش تولید و پرورش، واکسیناسیون و رعایت نکات بهداشتی جایگاه نگهداری طیور علاوه بر نقش موثر در ایجاد مشاغل خانگی و درآمدزایی، سهم بسزایی در میزان آگاهی افراد در زمینه تولید گوشت سالم و بهداشتی دارد.
ضیایی خاطرنشان کرد: در این راستا مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار در این زمینه دوره آموزشی مهارتی بهداشت طیور بومی ویژه زنان روستایی را در روستای شیرمحله برگزار کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار با اشاره به اینکه این دوره چهار روزه با شرکت 25 نفر از فراگیران برگزار شد، گفت: مطالبی در خصوص بهداشت و ضدعفونی جایگاه، سالن مناسب برای پرورش طیور، استفاده از مولتی ویتامینها از جمله ویتامینت مولتی ویتامین و عناصر ریزمغذی، ویتالیت مولتی ویتامین و الکترولیت و ویتاسیت مولتی ویتامین و اسیدهای آمینه، میزان و زمان مصرف آنها و نقش آن در تولید بیان و اطلاع رسانی شده که مورد استقبال بهرهبرداران قرار گرفته است.
انتهای پیام/86022/ن30/