30 درصد نوجوانان مزاحمت‌های سایبری را تجربه کردند

مازندشورا: مدیرکل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: کودکان و نوجوانان آسیب‌پذیرترین گروه سنی در مقابل آزار سایبری هستند و بر اساس آمارها بیش از 30 درصد نوجوانان مزاحمت‌های سایبری را در زندگی تجربه کرده‌اند‌.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از قائم‌شهر، شیرین احمدنیا بعد از ظهر امروز در همایش‌ خانواده، فضای مجازی و آسیب‌های اجتماعی با بیان اینک دنیای مجازی در زندگی‌های امروزی رواج پیدا کرده است، اظهار کرد: امکانات فضای مجازی ابزاری است که در‌ اختیار ما قرار دارد و می‌توانیم به‌ نحو مطلوب و یا در جنبه منفی از آن استفاده کنیم.

وی افزود: ابزارهای موجود بنا به نحوه استفاده جنبه منفی یا مثبت دارند و در زمینه استفاده از اینترنت و فضای مجازی نقطه‌نظرات مثبت و منفی زیادی وجود دارد و فضای مجازی تأثیر مستقیم خود را بر شکل‌گیری روابط انسانی می‌گذارد.

مدیرکل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی با بیان اینکه با به وجود آمدن اینترنت و تبادل اطلاعات در فضای مجازی، شاهد هستیم که این تعاملات از طریق رد و بدل کردن پیام‌ها و استفاده از نمادهای احساسی در فضای مجازی انجام می‌شود.

این مسؤول ادامه داد: جوانان و نوجوانان در مقابله با نسل‌های پیش از خود، از سواد رسانه‌ای بالاتری بهره‌مند هستند و این امر سبب بر هم خوردن تعادل در روابط فرزندان و والدین شده است.

احمدنیا با بیان اینکه یکی از راه‌های مقابله و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی استفاده از اینترنت، این است که والدین از اطلاعات و آموزش بیشتری در رابطه با فضای اجتماعی بهره‌مند شوند، اظهار کرد: خانواده‌ها می‌توانند با همراهی فرزندان خود در استفاده از اینترنت، با آنها مشارکت کنند.

وی افزود: 80 درصد از جوانان ایرانی به استفاده از اینترنت علاقه‌مند هستند، زیرا در جامعه امروزی همه به اینترنت نیاز داریم و فضای مجازی نقش مهمی را در زندگی افراد از جمله جوانان و نوجوانان دارد و نمی‌توان آن را حذف کرد.

این مدرس دانشگاه به شکاف بین نسلی دیجیتال اشاره و تصریح کرد: شبکه‌های اجتماعی از راه کاهش زمان، ارتباط فرزندان با والدین، زمان ارتباط کودکان و نوجوانان را با دوستان افزایش داده که تنها راه درمان این شکاف، نزدیک شدن دنیا و ارزش‌های والدین با فرزندان، از نگاه فرزندان است.

این مسؤول ادامه داد: کودکان و نوجوانان آسیب‌پذیرترین گروه سنی در مقابل آزار سایبری هستند و براساس آمارها بیش از 30 درصد از نوجوانان مزاحمت‌های سایبری را در زندگی تجربه کرده‌اند‌.

احمدنیا در پایان گفت: خانواده‌ها باید در رابطه با پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی، در شیوه‌های ارتباطی بین نسلی و درون‌نسلی خانواده، تجدیدنظر کنند و با فرزندان خود همدلی و همزبانی داشته باشند.

انتهای پیام/86017/ح40

مجازی استفاده اجتماعی فرزندان اینترنت نوجوانان آسیب‌های والدین پیشگیری جوانان مقابله بهره‌مند خانواده‌ها کودکان ارتباط زندگی ادامه رابطه روابط امروزی خانواده تجربه بهزیستی اظهار افزود اطلاعات اینکه مدیرکل مسؤول