مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سید علی قاسمی بعد از ظهر امروز در نخستین نشست خبری سال تحصیلی 95 ـ 96 که در باشگاه فرهنگیان برگزار شد، اظهار کرد: سال تحصیلی گذشته و حال تمام نوآموزان پیشدبستانی شهری و مناطق محروم زیر پوشش تحصیلی هماهنگ قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه در اجرای عدالت آموزشی مدارس کمتر از حد نصاب در مازندران تعطیل نشد، افزود: مدارس حاشیه شهر و مناطق روستای مورد توجه قرار گرفت و تراکم مراکز آموزشی بر حسب موقعیت مسکونی دانشآموزان انجام شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران با بیان اینکه در اجرای هدایت تحصیلی دانشآموزان به سمت رشتههای تحصیلی مهارتی توفیقات خوبی کسب شد، اضافه کرد: تلاش ما مدرسهمحوری است، تمام برنامههای آموزش و پرورش در مدارس مازندران اجرا میشود.
این مسؤول، توجه به مدارس استثنایی، کیفیتبخشی مدارس و آموزش معلمان را از برنامههای آموزش و پرورش مازندران در اجرای عدالت آموزشی دانست و گفت: استانداردسازی فضای آموزشی و مسائل بهداشتی مورد توجه آموزش و پرورش مازندران قرار دارد که در این فرایند ساماندهی بوفه مدارس و پوشش دانشآموزان به سازمان دانشآموزی واگذار شد.
قاسمی با بیان اینکه برای تجهیز کارگاههای فنی حرفهای و کاردانش جابهجایی منابع انجام میشود، ادامه داد: از صنایع استان هم برای آموزش هنرجویان رشته فنی و حرفهای و کاردانش استفاده میشود.
وی ضریب امنیتی مدارس مازندران را بالا دانست و تصریح کرد: تاکنون مسائل امنیتی در مدارس مازندران ایجاد نشده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران با اعلام اینکه هیچگونه فعالیت سیاسی در آموزش و پرورش انجام نمیشود، افزود: تغییر و تحول مدیریتی بر اساس همراه بودن با سیاستهای دولت است.
این مسؤول بیان کرد: مدیران آموزش و پرورش باید با سیاستهای دولت همراه باشند.
قاسمی با بیان اینکه شرکت افق از سری شرکتهای تعاونی است که در سال اقتصاد و عمل باید از ظرفیتهای این شرکت استفاده شود، خاطرنشان کرد: برای سودآوری بیشتر در حوزه آموزش و پرورش باید از تمام ظرفیتها استفاده شود اما تاکنون نتوانستیم در این حوزه از شرکت افق استفاده نشد.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش مازندران در مقطع متوسطه با مازاد نیروی انسانی مواجه است، افزود: در ابتدای ورود به ادارهکل آموزش و پرورش مازندران، 106 هزار ساعت معلم مازاد داشتیم که بیش از 40 هزار ساعت معادل 2 هزار نفر نیروی انسانی در مقطع متوسطه بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه سال گذشته 360 نفر از نیروهای حقالتدریسیها جذب شدند، گفت: با توجه به نیروی مازادی که آموزش و پرورش مازندران دارد مدیریت منابع انسانی اقتضا میکند تا از نیروهای مازاد در بخشهای مختلف استفاده شود.
این مسؤول توجه به بهداشت مدارس و دانشآموزان را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: امسال تمام دانشآموزان دختر مناطق محروم و مدارس شبانهروزی بهصورت رایگان ویزیت دهان و دندان میشوند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران، موضوع شپش را بحثی جهانی دانست و ادامه داد: تاکنون گزارشی مبنی بر وجود شپش در مدارس به ما گزارش نشده است.
وی، توسعه مشارکت را از برنامههای ویژه آموزش و پرورش مازندران عنوان کرد و گفت: تعداد مدارس غیر دولتی در دولت قبل14.6 درصد بود و در دولت تدبیر و امید به 21 درصد رسید که نشان میدهد بیش از میانگین کشوری دانشآموزان مازندرانی در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران با بیان اینکه نظارت همه جانبه از مدارس غیردولتی انجام میشود، افزود: 190 مدرسه غیردولتی مورد تایید آموزش و پرورش مازندران قرار نگرفتند که به مدت یکسال به این تعداد مدارس مهلت داده شد تا در فضای آموزشی تائیدیه نوسازی مدارس استان را بگیرند.
این مسؤول با اعلام اینکه در 6 ماه نخست امسال با توجه ثبت نامهای گستردهای که انجام شد 36 درصد تخلفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت، ادامه داد: تخلفات پیش آمده با تذکر رفع شد و هیچگونه لغو ابلاغ مدیریتی نداشتیم.
قاسمی نظارت را از اولویت برنامههای آموزشی و پرورش در کاهش تخلفات دانست و گفت: در 6 ماه نخست امسال 13 مورد شکایت به سامانه آموزش و پرورش ارسال شد که 5 مورد قابل رسیدگی نبود، سه مورد حوزه اداری، دو مورد مالی، دو مورد پرورشی و یک مورد در حوزه آموزشی بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران در بخش پایانی سخنانش اظهار کرد: از رسانههای استان خواستاریم تا در شناسایی کودکان لازمالتعلیم آموزش و پرورش مازندران را یاری دهند.
انتهای پیام/86006/ذ40