مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، قاسم شهابی ظهر سه شنبه در جلسهای با حضور اعضاء کمیته پدافند غیرعامل این شرکت به امنیت در زیرساختها اشاره کرد و گفت: زیرساختها، ترکیبی بسیار بچیده از تجهیزات، سیستمها و عملیات بوده که در برابر گستره متنوعی از تهدیدات، آسیبپذیر هستند.
وی خاطرنشان کرد: ماهیت فراگیر و به هم مرتبط این زیرساختها، آنها را تبدیل به اهداف پربازدهای برای بهرهبرداری دشمن میکند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران به حساسیت زیرساختها پرداخت و آنها را از ابعاد مختلف موردبررسی قرارداد و یادآور شد: در پدافند غیرعامل میزان آسیبپذیری زیرساخت و میزان اهمیت و جذابیت آنها برای دشمن، واکنش عمومی در به خطر افتادن ایمنی مردم و تأثیر بر خدمترسانی جامعه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی اظهار داشت: ارزش زیرساخت مبتنی بر عوامل زیادی شامل اهمیت نسبی آن در مأموریت و عملکرد سازمان و میزان سختی و سهولت برای جایگزینی آن است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران ادامه داد و گفت: بهطورمعمول داراییهای اصلی هدفهای خاص دشمن محسوب میشوند و به دلیل وجه و اعتبار آن برای سازمان و مردم، درک عموم از اهمیت آن برای جامعه و سازمان، اثر فقدان یا به خطر افتادن آن بر ایمنی عموم، اعتماد عموم به سازمان در فراهم نمودن محیط کاری امن و ایمن، تأثیر اقتصادی در توانایی سازمان جهت تحمل خسارات و ادامه فعالیت، اثرات تبلیغات و توجه عمومی، تأثیر زیان مالی بر سازمان، جامعه محلی و بازار بورس، قابلیت کاربرد مستقیم زیرساخت برای اهداف گذشته، حال و آینده دشمن از اهمیت بالایی برخوردار است.
شهابی گفت: اهمیت انرژی برق در همه عرصههای نظامی، اجتماعی، صنعتی، سیاسی، اقتصادی، دفاعی و فرهنگی انکارناپذیراست و فعالیتهای پدافند غیرعامل بستری مناسب برای مقابله با بحرانها به شمار آمده و حفاظت از مراکز تولید، انتقال و توزیع برق از طریق شناخت تهدیدات و آسیبپذیریها و همچنین شناسایی راههای مقابله با خسارت و صدمات از موضوعاتی است که باید در پدافند غیرعامل موردتوجه قرار گیرد.
وی از برگزاری مانورهای متعدد این شرکت برای آمادگی بیشتر در طول سال خبر داد و افزود: ما موظفیم در رابطه با مدیریت بحران آمادگی داشته باشیم و سازمانهای حیاتی، حساس، مهم و ضروری نیز موظف هستند متناسب با شرایط خودشان آمادگی لازم در مقابل قطع برق مراکز زیرمجموعه خود را داشته باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران از سازمانها، شرکتها و مؤسسات و ادارات کل استان خواست تا متناسب با سطح و حجم و فضایی که در اختیاردارند نسبت به تأمین مولدهای اضطراری اقدام کنند و در مواقع قطع برق، مولدهای اضطراری راهاندازی تا آسیبی به انجام وظایف و خدماترسانی وارد نشود و تا جایی که امکانپذیر است بخشی از نیازهای ضروری خود را با استفاده از مولدهای اضطراری برطرف کنند.