مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بهشهر، علیاکبر غفاریان، بعد از ظهر امروز در جلسه در بررسی وضعیت مشکلات زندان شرق مازندران در بهشهر اظهار کرد: با توجه به تدابیر مختلف امنیتی در زندانهای مازندران و استفاده از نیروهای خبره و مجرب، بسیاری از مشکلات در زندانها کاهش یافته و شاهد کمترین درگیری، ناآرامی و اغتشاش در زندان هستیم.
وی افزود: تمامی زندانهای مازندارن به دوربین مداربسته مجهز هستند و اشرافیت کامل بر امور انجام میشود تا با حفظ کرامت انسانی و حقوق شهروندی زندانیان، از ورود هرگونه اشیاء ممنوعه، مواد مخدر و... به زندان جلوگیری شود.
مدیرکل زندانهای استان مازندران با اعلام اینکه در یکسال اخیر 15 درصد از آمارهای ورودی به زندانهای مازندران کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که در 6 ماهه نخست امسال هم با کاهش 22 درصدی تعداد زندانیان مازندران مواجه بودهایم.
این مسؤول با بیان اینکه کمک به زندانیان بعد از آزادی از مسائل مهم در دستور کار ما است، یادآور شد: با توجه به اینکه در برخی از موارد بعد از خروج زندانی از زندان، ممکن است کارفرما زندانی را نپذیرد، مرکز نگهداری زندانیان این افراد را زیر پوشش خود در آورده و تا سقف 200 میلیون ریال وام قرضالحسنه به آنان اختصاص مییابد.
غفاریان اضافه کرد: زندانیان بعد از خروج زندانی از زندان، مورد حمایت مادی و معنوی مرکز نگهداری زندانیان قرار میگیرند و بر همین اساس تنها یک درصد از افرادی که از این طریق وارد شغل شده و مورد حمایت مرکز هستند، بازگشت مجدد به جرم و زندان دارند.
آزادی 4 هزار نفر از زندانیان مازندران توسط ستاد دیه
مدیرکل زندانهای مازندران همچنین گفت: ستاد دیه در کاهش جمعیت زندانها نقش مهمی داشته است به طوری که در 10 سال اخیر، 4 هزار نفر از زندانیان مازندران که دارای جرائم غیرعمد تصادف، چک برگشتی غیرکلاهبرداری، نفقه، مهریه و... بودند توسط ستاد دیه، آزاد شدند.
این مسؤول افزود: در این راستا در طول 10 سال گذشته تاکنون برای آزادی 4 هزار نفر از زندانیان مازندران توسط ستاد دیه، 450 میلیارد ریال از محل کمکهای مردمی و گلریزانهای مختلف و همچنین وامهای بدون بهره در اختیار شکات قرار گرفته است.
غفاریان همچنین با اشاره به اینکه برخی از زندانهای مازندران فرسوده و قدیمی بودند، افزود: بهسازی و بازسازی این زندانها در دستور کار قرار گرفت که زندان بهشهر با پیشرفت 15 درصدی توسط اداره راه و شهرسازی از سال 90 اقدام به ساخت زندان جدید شده است که متاسفانه دو سال، پیشرفتی ندارد.
وی گفت: زندان آمل از جمله پروژههای ملی است که از محل اعتبارات قوه قضائیه در حال ساخت است و همچنین زندان تنکابن و مرکز اصلاح و تربیت ساری هم در دست ساخت است که امیدواریم تا دو سال آینده این پروژهها به اتمام رسیده و زندانهای مازندران تبدیل به احسن و نو شود.
دادستان بهشهر هم با اشاره به طبقهبندی زندانیان افزود: زندانیانی که دارای جرائم سبک هستند نباید با مجرمان خطرناک در یک مکان باشند که با این اوضاع و فضای کنونی، نمیتوان اصلاح کامل انجام داد.
علی صداقت اظهار کرد: ساخت زندان بهشهر بسیار طولانی شده است که باید با قوت بیشتری برای ادامه این پروژه کار شود تا با انتقال این زندان به مکان جدید، فضای مناسبی برای طبقهبندی زندانیان و اصلاح و هدایت بیشتر وجود داشته باشد.
وی گفت: باید توجه داشته باشیم که برقراری امنیت در جامعه و ایجاد آرامش در افکار عمومی از مسائل مهمی است که باید در دستور کار باشد و لذا باید علاوه بر کارهای فرهنگی و حمایتهای مالی و معنوی از زندانیان و خانوادههای آنان، در مسائل بهداشتی، ورزشی، کاهش آسیبهای اجتماعی، مشاوره و... تلاش شود.
انتهای پیام/86002/ک40/