مازندشورا:به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، محمدتقی عباسپور امشب در جلسه ساماندهی امور جوانان شهرستان بابل در قالب سمنها در سالن اجتماعات فرمانداری بابل اظهار کرد: اگر چه سمنها شخصیت حقوقی مستقل دارند ولی تشکل ارزشمندی است که فرد در آن مسیر آینده را پیدا میکند و میتواند یک فعال اجتماعی شود.
وی با اشاره به اینکه اگر در جلسه مصوبهای ابلاغ میشود باید اجرایی شود، افزود: از 520 هزار نفر جمعیت شهرستان بابل 170 هزار نفر جوان هستند که تاکنون برای ساماندهی آنها اقدام اساسی از سوی دستگاهها به نحو شایسته انجام نشده است.
فرماندار بابل با بیان اینکه باید مصوبات این جلسه منجر به بهرهمندی و ساماندهی وضعیت جوانان شود، افزود: بررسی سمنها، ایجاد سمنهای جدید و هدایت آنها باید در این جلسات مورد توجه قرار گیرد تا خروجی مناسبی داشته باشیم.
عباسپور با اشاره به اینکه منافاتی ندارد نام یک ان.جی.او در دو دستگاه ثبت شود، خاطرنشان کرد: باید دو سوم اعضای سمنها جوان بوده در سن 18 تا 29 باشند تا شرایط ثبت در اداره ورزش و جوانان را داشته باشند.
وی در ادامه سخنانش یادآور شد: تشکیل سمنها در دستگاههای دارای مجوز، اطلاعرسانی مناسب، معرفی سمنها در آموزش و پرورش، مشارکت جدی دانشگاهها، تبلیغات از سوی اساتید دانشگاهها، فعالیت ادارات مختلف در حوزه تشکیل سمنها و معرفی آنها برای ثبت به اداره ورزش، در دستور کار قرار گیرد.
*بابل در حوزه عمرانی جزو دستگاههای اول تا سوم استان است
رئیس اداره ورزش و جوانان بابل نیز با تسلیت ایام و گرامیداشت یاد و خاطره یکهزار و 400 شهید استان، هزار و 840 شهید بابل و 116 شهید ورزشکار بابل اظهار کرد: شهرستان بابل با اخذ چهار سهمیه المپیک در ریو، مقام نخست کشور را به خود اختصاص داد.
انصار آری افزود: در حوزه مدال آوری آسیایی در سال 94 مقام نخست استان را کسب کرد و امسال در حوزه عمرانی نیز جزو دستگاههای اول تا سوم استان بوده که در خصوص اختصاص اعتبارات عمومی به آن توجه ویژهای شد که امیدواریم تخصیص یابد تا شاهد بهبود وضعیت زیرساختهای ورزشی در بابل باشیم.
رئیس اداره ورزش و جوانان بابل با اشاره به اینکه مهمترین دغدغه دولت تدبیر و امید توجه به امور جوانان است، تصریح کرد: برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در دستور کار قرار گرفت.
*ثبت 63 سمن در اداره کل ورزش و جوانان مازندران در سال 94
رئیس گروه امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان مازندران اظهار کرد: از بیستم شهریور ماه 95 ثبت سمن در مازندران به شکل سامانهای انجام میشود که بعد از دو ماه مجوز فعالیت به سمنهای متقاضی داده میشود.
پروین شکری با اشاره به اینکه امروزه سبک زندگی جوانان تغییر کرده و بچهها فعالیت گروهی را به سبب وجود تلگرام و کانالهای مختلف نمیپذیرند، افزود: جوانان در سمنها تعامل دستگاهی و گروهی را میآموزند.
رئیس گروه امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان مازندران، تصریح کرد: چون دستگاههای اداری شناختی از سمنها ندارند برونسپاری را به سمنها واگذار نکرده و به عنوان بازوان دولت قبول ندارند.
شکری با اشاره به اینکه در ازا طرحهایی که سمنها ارائه میدهند اعتبارات در اختیار آنها قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: در سال 95 پنج سمن ثبت شد و 23 سمن در حال ثبت داریم.
رئیس گروه امور جوانان ادارهکل ورزش و جوانان مازندران با بیان اینکه هر سمن باید در یک موضوع خاص فعالیت کند، ادامه داد: سمنهایی مدنظر ماست که گروهی از جوانان در راستای موضوع خاصی به شکل غیرانتفاعی، غیرتجاری و غیرسیاسی تلاش میکنند و کار خیر اجتماعی را دنبال میکنند.
وی اضافه کرد: اعضای سمنهای ثبت شده باید در سنین 18 تا 29 سال باشند و تاکنون موضوعاتی که سمنها در آن فعالیت دارند اعتقادی، مذهبی و ورزشی بوده است.
رئیس گروه امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان مازندران از ثبت 63 سمن فعال دارای مجوز در استان خبر داد و گفت: در 6 ماه نخست امسال 30 میلیون تومان اعتبار به استان اختصاص یافت که در قبال ارائه طرح از سوی این سمنها در اختیار آنها قرار میگیرد.
انتهای پیام/86009/ن40/