مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از رامسر، نشست هماندیشی مدیران شرکتهای تعاونی رامسر شنبهشب با حضور سید حمید کلانتری معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل تعاونیهای خدماتی وزارتخانه و مدیرکل و معاونان تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران برگزار شد.
*لزوم توجه ویژه به بخش تعاون
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رامسر در ابتدای این نشست با اشاره به اینکه اداره تعاون رامسر از سال 1376 تأسیس شد و تاکنون 648 تعاونی در این شهرستان به ثبت رسیده است، گفت: 167 تعاونی کشاورزی، 111 تعاونی صنعتی، 213 تعاونی خدماتی، 41 تعاونی حمل و نقل و 30 تعاونی تولیدی و ... در رامسر وجود دارد.
عبدالرحمن حلاجیان 319 تعاونی را فعال، 185 تعاونی در دست اجرا و 144 تعاونی را غیرفعال دانست و اظهار کرد: از جمعیت 70هزار نفری رامسر، 28 هزار نفر عضو تعاونیهای رامسر هستند.
وی خاطرنشان کرد: در سال 84 نخستین شرکت تعاونی توسعه و عمران کشور در رامسر تأسیس شد که فضای خوبی در شهرستان نسبت به این تعاونی وجود دارد که این شرکت بدون هیچگونه تسهیلات دولتی توانسته فعالیت خوبی داشته باشد.
حلاجیان با بیان اینکه ادغام وزارتخانه تعاون و کار سبب شد بیشتر وقت این سازمان به سمت کار برود و جلو شتاب حوزه تعاون را گرفته است، تصریح کرد: باید تصمیماتی اتخاذ شود که به بخش تعاون توجه ویژهای شود.
* رونق بخش تعاون
عضو هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت تعاونی توسعه و عمران رامسر نیز در این نشست گفت: بخش تعاون در این سالها جدی گرفته نشده بود اما در دولت تدبیر و امید بخش تعاون رونق گرفت.
حجتالاسلام شیخ صفر قاسمی با اشاره به اینکه شرکت تعاونی توسعه و عمران رامسر با 700 عضو و سرمایه 35 میلیون تومان شروع به کار کرد و هم اکنون 2 هزار و 800 عضو با سرمایه یک میلیارد و 380 میلیون تومان دارد، افزود: تعاونی توسعه و عمران رامسر هماکنون بیش از 9 میلیارد تومان دارایی دارد.
وی با اشاره به اینکه تعاونیها معمولاً با ریزش و کاهش سرمایه مواجه هستند که رمز موفقیت توسعه و عمران رامسر افزایش سهامداران و سرمایه بود، خاطرنشان کرد: سیستم اجرایی کشور به بخش تعاون بها نمیدهد، بهطوری که دریافت یک پروژه از یک دستگاه اجرایی هفتخان رستم دارد که کار تعاونیها نیست.
قاسمی ادامه داد: مقدمات پروژه مزرعه دهکده دامپروری و کشاورزی در رامسر را فراهم کردیم و منطقه غرب مازندران و شرق گیلان با مشکل مصالح مواجه است و در این بخش کار تحقیقاتی زیادی انجام دادهایم.
این مسؤول با اشاره به اینکه توسعه و عمران رامسر پروژه بزرگ تجاری و اداری در مرکز شهر بصورت مشارکتی به متراژ 8 هزار متر را در دست ساخت دارد و مشکل سرمایه و نقدینگی در این بخش وجود دارد، افزود: تاکنون برای ساخت این پروژه تجاری اداری 4 میلیارد تومان هزینه شده و در صورت تکمیل پروژه سودآوری است.
وی یادآور شد: با توجه به موقعیت گردشگری رامسر و فعالیت اقتصادی مردم در بخش گردشگری طرح تفریحی گردشگری پارک جنگلی صفارود را نیز پیگیر هستیم.
* شناسایی موقعیتها اولین گام توسعه
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: نخستین گام توسعه شهرستان رامسر شناسایی موقعیتها و سرمایههای شهرستان است که در همه کتابها از قدیمالایام رامسر را زیباترین شهرستان کشور معرفی کردهاند.
سید حمید کلانتری با بیان اینکه زمینهای رامسر متری چند میلیون تومان میارزد و باید هنر مدیریت در این شهرستان نمایان شود، ادامه داد: طرحهایی که در رامسر شروع میشود باید با ارزش باشد و سرمایهگذاریهای بزرگ در این شهرستان انجام شود.
وی نخستین گام در توسعه را تغییر نگاه دانست و اظهار کرد: هرگاه نگاه یک جامعه تغییر کند توسعه ایجاد میشود.
این مسؤول افزود: 319 تعاونی فعال در رامسر وجود دارد که بنگاههای اقتصادی کوچک و بزرگ در شهرستان هستند که میتواند تحولی در رامسر ایجاد کند و طرحهای تعاونی توسعه و عمران و دیگر تعاونیهای رامسر که در این جلسه عنوان شد اگر انجام شود تحول بزرگی در رامسر ایجاد میشود.
کلانتری با اشاره به اینکه رامسر جایی است که هر ایرانی دوست دارد برای یکبار هم شده به این شهرستان سفر کند، گفت: یکهزار و 300 میلیمتر سالانه در رامسر بارندگی دارد اما بهخاطر بیتوجهی، نعمتها به بحران تبدیل شده است که باید از همه جنبههای شهرستان رامسر تولید رفاه و ثروت کرد و این حرف شعاری نیست چون در دنیا مناطق مشابه رامسر این کار را انجام دادهاند.
انتهای پیام/86039/ر40/