جای خالی فعالیت‌های تطبیقی در موضوعات فرهنگی مازندران

مازندشورا: نویسنده کتاب زن در فرهنگ عامه مردم مازندران از جای خالی فعالیت‌های تطبیقی در موضوعات فرهنگی مازندران خبر داد.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، فریده یوسفی در نشست نقد و بررسی کتاب «زن در فرهنگ عامه مردم مازندران» که شب گذشته برگزار شد، گفت: آشنا‌بودن نویسنده با متن کتاب از دلایلی است که نویسنده، ویراستاری مناسبی برای کتابش نیست و به همین دلیل ویراستاری کتاب را به فرد دیگری دادم.

وی از نقد علی حسن‌نژاد در این مراسم تقدیر کرد و گفت: درج عکس مادر در رو و پشت جلد کتاب برای بیان مفهوم عمومی و کلی بود و هر اثر معنوی باید یک نماد مادی برای تجسم ارزش خود، داشته باشد.

وی که 18 تألیف در موضوع‌های مختلف دارد با بیان اینکه کتاب «زن در فرهنگ عامه مردم مازندران» به عنوان پایان‌نامه ارشد من بود، افزود: نمونه‌های مورد استفاده در کتاب، به صورت مستقیم یا غیر‌مستقیم به زنان مازندرانی مرتبط بود.

ناشر برگزیده کشور در سال 92 و نویسنده کتاب «آداب و رسوم سوادکوه» که در سال 80 به عنوان کتاب برگزیده کشور انتخاب شد، خاطر‌نشان کرد: جای فعالیت‌های تطبیقی در موضوعات فرهنگی و هنری استان مازندران اندک است.

یوسفی با اشاره به اینکه در بررسی خروجی کتاب «زن در فرهنگ عامه مردم مازندران» به دو اصل مهم دست پیدا کردم، اظهار کرد: میراث‌دار بودن، راوی‎بودن و انتقال دهنده فرهنگ استان توسط زن مازندرانی و تغییر منفور بودن نا‌‌مادری و هوو به افراد مهربان در زمان کنونی به عنوان دو نتیجه تحقیقات در موضوع زنان مازندران بود.

انتهای پیام/86015/ک10/

مازندران فرهنگ عنوان نویسنده یوسفی ویراستاری برگزیده استان مازندرانی اینکه سوادکوه تطبیقی فعالیت‌های موضوعات فرهنگی فریده بررسی