چهارمین جشنواره انار اشرف در بهشهر برگزار شد

مازندشورا: بهشهر- چهارمین جشنواره انار اشرف با هدف شناساندن انار بهشهر به استان و کشور و تاکید بر برندسازی این محصول ارگانیک در بهشهر برگزار شد.

مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، چهارمین جشنواره انار اشرف در بهشهر و نمایشگاه این جشنواره شامل عرضه انار تازه، رب انار، نان و غذاهای محلی و... از  ظهر پنج شنبه ۱۳ آبان ماه به مدت ۳ روز در مجتمع تاریخی، فرهنگی و گردشگری هوتو بهشهر برگزار  شد و مردم می توانند از این نمایشگاه و خرید مناسب برخوردار شوند.

فرماندار بهشهر در این مراسم با برشمردن اهمیت مختلف برگزاری  جشنواره های مختلف گفت: انار ارگانیک بهشهر از جمله  محصولات مهم این شهرستان است که با دارا بودن ۱۳ هزار هکتار از باغات انار، بیشترین تولید انار را در استان مازندران به خود اختصاص داده است.

سید خالق سجادی با اشاره به برپایی نمایشگاه جشنواره انار در حاشیه این جشنواره، افزود: بیش از ۲۰ غرفه شامل محصولات مختلف انار از گونه های مختلف، رب انار، انار خشک شده و همچنین تولیدات بومی و محلی، صنایع دستی و... در این نمایشگاه به معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: علاوه  بر برگزاری جشنواره انار، نمایشگاه و ارائه محصولات و تولیدات انار بهشهر، تمبر یادبود چهارمین جشنواره انار اشرف هم رونمایی شد تا با ثبت این جشنواره برای رونق تولید و افزایش کمیت و کیفیت این جشنواره در سال های آینده تلاش شود.

فرماندار بهشهر بر تاکید مجدد بر برندسازی انار اشرف به‌عنوان انار ارگانیک مازندران و کشور، یادآور شد: همچنان که محصولات مختلفی در کشورمان برندسازی شده است، باید انار بهشهر هم با برندسازی مناسب به همه کشور شناسانده شود.

به گزارش مهر، شهرستان بهشهر با دارا بودن بیش از ۲۰ نوع انار مازندران، دارای بیشترین انواع درختان است که انار ترش، شیرین، شکر و ملس از معروف‌ترین است و از ۱۳ هزارهکتار انارستان این شهرستان، ۱۲ هزارهکتار انار ترش ارگانیک در شبه جزیره میانکاله به صورت خودرو می روید.

جشنواره بهشهر نمایشگاه مختلف محصولات شهرستان برندسازی مازندران ارگانیک چهارمین گزارش هزارهکتار تولیدات تولید فرماندار بیشترین مناسب