مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نوشهر، قاسم احمدیلاشکی امشب در جلسه شورای اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه اتکا به اقتصاد مقاومتی تنها را نجات کشور است، اظهار کرد: در اقتصاد مقاومتی فقط شعار دادیم و در عمل تاکنون چیزی دیده نشده است.
وی با بیان اینکه فرهنگسازی امری بسیار مهم در جامعه است، افزود: در بحث تفکیک زباله باید از مهدهای کودک و دانشآموزان مدارس شروع کرد و در همین راستا ایجاد نمایشگاهها و تبلیغات نیز بسیار مهم است.
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: گروههای مردم نهاد بسیار قوی در نوشهر و چالوس داریم و باید از ظرفیت این گروهها در بحث فرهنگسازی کمک گرفت.
وی خاطرنشان کرد: کشورهای توسعه یافته نیز به یکباره به اینجا نرسیدند بلکه در آنجا هم زمان برد تا فرهنگسازی شد.
فرماندار نوشهر با اشاره به اینکه استفاده بهینه از امکانات در اقتصاد مقاومتی بسیار مهم است، اظهار کرد: تا پایان آذر ماه امسال بخشداریهای کجور و بخش مرکزی باید نسبت به تغییر و تحول در حوزه تحویل آب شرب به آبفار اقدام کنند.
علی شادمان درباره وضعیت آرد و نان در این شهرستان افزود: یکی از شاخصهها، نظارت بر نانواییها است تا هدر رفت گندم و آرد به عنوان سرمایههای کشور به حداقل برسد و حتی برطرف شود.
وی بیان کرد: باید نانواییهایی که برای پخت نان دیر شروع و از آن طرف هم زود تعطیل میکنند را مورد بررسی قرار داد و در این حوزه تعارفات کنار گذاشته شود.
فرماندار نوشهر تصریح کرد: در اقتصاد مقاومتی بهرهوری را باید بالا برد و هزینه کشور را کم کرد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نوشهر هم با اشاره به اینکه تعداد 162 واحد خبازی در این شهرستان فعالیت دارند، اظهار کرد: تعداد 22 واحد خبازی به صورت آزادپز فعالیت دارند.
حیدرعلی محجوب افزود: شرایط واحدهای خبازی نوشهر از نظر کیفیت نسبت به سایر خبازیهای غرب مازندران بسیار مطلوبتر است.
وی گفت: واحدهای خبازی که نان سنگک پخت میکنند باید از آردی که دارای سبوس بیشتری است استفاده کنند تا کیفیت بهتری داشته باشد.
انتهای پیام/86019/ن30/