مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، قاسم جانبابایی امشب در جلسه بررسی مشکلات بهداشتی و درمانی که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: محرومیت وجود دارد و با ایدهآل فاصله زیاد داریم ولی بیمارستان نور تا سه سال قبل بدترین اتاق عمل را داشت و اکنون سه اتاق عمل استاندارد راهاندازی شد.
وی افزود: درمانگاه بلده وضعیت اسفناکی داشت، پیگیری کردیم سیستم سرمایشی و گرمایشی، وضعیت فیزیکی ساختمان و... تغییر کرد و تا حدودی وضعیت بهتر شد و یک دستگاه آمبولانس کمکدار نیز اختصاص یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: نقشه مرکز خدمات درمانی و اورژانس بلده طراحی و تحویل خیر شد و منتظر شروع کار هستیم که این مرکز فعلا در دو طبقه و قابلیت ارتقاء تا چهار طبقه را دارد، برای این منظور فعلا پروژه دیگری را در بلده شروع نمیکنیم.
این مسؤول تصریح کرد: تقویت نیروی انسانی بیمارستان نور در دستور کار قرار دارد، قطعا پیگیریها نتیجه دارد و با توجه به پیگیری زیاد نماینده و فرماندار شاهد ارتقاء خدمات هستیم.
جانبابایی با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور به مازندران تنها مصوبه بهداشت و درمان احداث بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان نور بود که پیگیر احداث آن و جایگزینی بیمارستان فعلی هستیم و در چمستان نیز ساختمان مرکز درمانی در چهار طبقه احداث میشود.
وی گفت: کار احداث مرکز بهداشت رویان در دو طبقه با مساحت هزار متر مربع نیز بهزودی شروع میشود، در چمستان نیز درمانگاه قدیمی وجود دارد ولی راه دسترسی بسیار سخت است و به مناقصه گذاشته شد که در صورت تأمین زمین مناسب در منطقه، آذرماه پیمانکار مستقر و 6 ماهه تحویل میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با اشاره به ساخت 68 خانه بهداشت در استان، افزود: در عبدلآباد و لاویج نیز در حال اخذ پیمانکار هستیم و هفت خانه بهداشت هم در دستور کار است.
این مسؤول گفت: با شروع طرح تحول سلامت 97 درصد هزینه توسط دولت و سه درصد توسط بیماران پرداخت میشود و این امر سبب بدهی 600 میلیارد تومانی بیمارستانها از بیمه شد و نقدینگی بیمارستان پایین آمد.
سید حمید حسینی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان نور نیز در این جلسه با بیان اینکه هیچ خانه بهداشت استیجاری نداریم، گفت: تعدادی از خانه بهداشت قدمت بالای 30 سال دارند و نیازمند مرمت و بازسازی و جایگزینی هستند.
انتهای پیام/86023/ج30/