مازندشورا: سردار سید محمود میرفیضی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری با اشاره به موضوع بهداشت روانی و تأمین آن برای مردم، اظهار کرد: امنیت روانی یا امنیت درونی، مهمترین فاکتور زندگی سالم هر انسانی است.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائل اساسی هر کشوری، ارتقای سلامتی افراد آن جامعه است که باید از ابعاد مختلف از جمله روانی مورد توجه قرار گیرد.
فرمانده انتظامی مازندران با بیان اینکه برای رسیدن به زندگی آرام و توأم با آرامش و رضایتبخش قبل از هر چیز باید تفکرمان را اصلاح کنیم، افزود: با این عمل زندگی خود به خود تغییر خواهد کرد، چراکه زندگی ما بر پایه اندیشه ماست.
این مسؤول با اشاره به نقش دین و باورهای دینی و مذهبی در ارتقای سلامت روانی جامعه، گفت: امروزه بسیاری از اندیشمندان و صاحبنظران بر این باورند، که مذهب تأثیر انکارناپذیری بر سلامت روح و جسم و دیگر ابعاد زندگی بشر دارد.
میرفیضی، یافتن معنا در زندگی را یکی از مهارتهای آرامش و سلامت روانی دانست و ادامه داد: این مهارت در گرو شناخت هستی، خالق و شناخت خود به عنوان جزئی از این مجموعه هستی است.
وی با اشاره به نقش مشاوره و مددکاری در سلامت روانی جامعه، به عملکرد مراکز مشاوره فرماندهی انتظامی استان در هفت ماه امسال اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در این مدت بیش از 10 هزار و 300 نفر از شهروندان برای دریافت خدمات مشاورهای به مراکز مشاوره نیروی انتظامی استان مراجعه کردند.
فرمانده انتظامی مازندران از سازش و مصالحه 72 درصدی پروندههای ارجاعی به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتریهای استان خبر داد و افزود: ارائه خدمات مشاورهای خانواده، تربیتی، تحصیلی، ازدواج و بالینی از جمله این خدمات در این مراکز است.
میرفیضی با اشاره به برگزاری بیش از 174 جلسه مشاوره فعال در مراکز آموزشی برای دانشآموزان و اولیاء و مربیان، گفت: موضوع بهداشت روانی و تأمین آن برای مردم، سازمانها و دولتها بسیار مهم است، چراکه با کارایی فردی و اجتماعی افراد و در کنار آن با پیشرفتهای علمی، صنعتی و… در جامعه گره خورده است.
انتهای پیام/86018/ذ30